Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt de megjött a...

Pozitív teszt de megjött a mensesem. Akkor most elment a baba biztosan?

Figyelt kérdés
2 napja csináltam egy 10-es erősségű tesztet, olyan halvány volt alig lehetett látni. Ma szintén reggel csináltam erősödött, de meg nem volt olyan sötét, mint a controll. Szám fél óra múlva elkezdtem barnás pecetelgetni, majd megjött rendesen. Nem bírtam ki , délutáni vizeletből csináltam még egyet de már csak 25-ős erősségű volt itthon. Az is halványan de pozitív lett. Szerintetek biztos nem lehet itt már baba? Hétfőn hívom az orvosom.

jan. 25. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kémiai terhesség. Nekem vetélés napján volt a legerősebben tesztem. Akkor napokig csak pecsételtem, majd sötét, tiszta vér ömlött belőlem. Előtte már megállapították a terhességet.

Következő terhességemnél viszont 1csepp vér volt csak 1 hetes késésnél. Viszont rá egy hétre rendes menstruációs vérzés. Pont aznap voltam orvosnál, akkor mégis minden rendben volt. Biztos voltam benne emiatt, hogy ennyi volt. Hematóma okozta.

jan. 26. 08:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Azóta vannak fejlemények. Teljesen kétségbe vagyok esve. Hétfő késő este 23óra fele fajt a bal petefészkemnél(ott volt peteérés), végbelem fele nyomást éreztem, hányingerem volt szapora pulzussal. Csináltam egy tesztet továbbra is halvány pozitív lett. Bejöttünk az ügyeletre, addigra enyhültek ezek a tünetek. Itt tartanak még mindig szerda van, semmi bajom azóta. Ultrahangon nem láttak semmit, de a tesztem továbbra is pozitív. Nem értem mi van most. Már olyat is mondtak hogy maradt bent maradvány lehet kaparás lesz de később meg azt mondtam haza engednek holnap majd vissza kell jönnöm 1 hét múlva ultrahangra. Járt már valaki így?
febr. 5. 10:57
 13/13 anonim válasza:
Mi újság azóta?
febr. 25. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!