Aktus után 2 héttel a teszt teljesen biztosan mutat pozitívat vagy negatívat?
Ez így nem elegendő információ.
Mikor volt az előző menstruációd első napja?
Ehhez képest mikor volt az aktus?
Hány napos egy átlagos ciklusod?
Július 18-24-ig volt meg.
Együtt voltunk
25, 29,30,2, 5,8,13, 15,18, 20,27. Peteeres a naptár szerint 9-15 között volt (nem figyelem külön, csak a naptár írja)
Átlagos a ciklusom 30-40 nap közt valahol. Júliusban nem volt meg, júniusban 26-30 ig volt meg. Most 2 napja késik.
Akkor már biztosan mutatnia kéne, menstruációtól függetlenül. Hiszen ha nem peteéréskor voltatok együtt, akkor úgyse lehet baba, ha meg 11-14 napja volt a peteérésed, akkor most már mutatnia kéne a tesztnek a terhességet.
Esetleg ha rekorder élettartamú spermiumok kihúzták az 5 nappal későbbi peteérésig, és a te teszted egy nagyon ócska 25-ös érzékenységű teszt, és a nagyon halvány kis vonalkát te úgy dekódolod, hogy nincs ott semmi, akkor elvétheted a terhességet, de azért ez nem valószínű, hogy összejöjjön.
Bocsi, de először azt írod július 18-24 volt meg, utána meg, hogy júliusban nem volt meg. Úgy értetted, hogy augusztusban nem volt meg?
Amúgy ilyen rendszertelen ciklusnál korántsem biztos, hogy akkor volt a peteérésed…
Ha babát szeretnétek, szerintem figyeld ovulációs teszttel a peteérésed, az biztosabb.
július 26-30ig volt meg, és júniusban nem jött meg..
Előtte május 26-30
Előtte április 19-24
Most pedig 2 napja késik, egy ici pici alig látható halványocska csík ott van, de csak szabad szemmel látható. Épp csak. Szerintem a regens helye, azért is kérdeztem.
Peteeresem elvileg 14-en volt.
Együtt voltunk 13 és 15-en is. Elvileg így volt pèm, gyakorlatilag meg lehet LH tesztet kéne venni 🥲
Mi ebben a harmadik?
A telefon atjavitotta a júniust és a júliust. Mi nehéz ebben?
Megegyszer leirom:
Augusztus 28-an kellett volna megjonnie,de késik.
Július: 18-24
Junius: X
Május:26-30
Április :19-24
Márciusban raktam le a fog.gatlot.
Olvasd vissza, nem csak júni-júlit cserélted fel, hanem többször teljesen máshogy írtad le.
A fogamzásgátlónak kell egy kis idő, amíg “kiürül” a szervezetedből, általában közvetlenül az abbahagyást követően még nem szokott összejönni a baba, mert még nem áll helyre a hormon-háztartás.
Kb. most fél év elteltével van rá sansz ebből először, hogy legyen belőle baba, innen mindegy egyes hónappal nagyobb rá az esély.
Ovulációs tesztet érdemes használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!