Tesztelt valaki a 40. nap után mutatta ki a teszt a babát? És a 40. nap előtt tesztelt negatívat is? Pontosan hányadik napon tesztelt pozitívat, ha van ilyen?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 12:55
1/9 anonim válasza:
Nekem kb a 61nap környékén mutatott csak halvány pozit.Már 27+4hetes vagyok.:)Elötte se a dokki nem látott semmit se a teszt nem mutatott +.
2/9 A kérdező kommentje:
Előtte is teszteltél?Vagy csak az volt az első ami pozitív lett?
2010. okt. 18. 14:24
3/9 A kérdező kommentje:
És hogy hogy nem látott semmit a doki?
2010. okt. 18. 14:26
4/9 A kérdező kommentje:
Ez egyébként egy nagyon ritka eset vagy hallottál már hasonlóról?vagy a dokid mit mondott hallott már ilyenről?
2010. okt. 18. 14:29
5/9 anonim válasza:
Elötte is csináltam tesztet.Az mind negativ lett.Hát gondolom addig nem is voltam terhes mig a teszt ki nem mutatta elég rendszertelenül jött meg.Febr.2-án volt meg utoljára én valamikor április közepe vége felé mentem dokihoz,mert babán dolgoztunk és idegesitett,hoghy miért nem jön meg és miért negativ a teszt.A doki csak megvastagodott nyálkahártyát látott.Egy hét mulva kellett vissza mennem,a vizelet tesztem amit a laborba leadtam se volt egyértelmü és ezért kértek uj mintát.Hu remélem érthetö volt.:)
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, érthető volt.De gondolom akkor a mensi elmaradása után is próbálkoztatok, és akkor valószínűleg akkor eshettél teherbe.De gondolom ez később a babád méreteiből körülbelül ki is derült.Szóval így volt?Kérlek válaszolj.Nagyon érdekelne.
2010. okt. 18. 14:38
7/9 anonim válasza:
Igen,folyamatosan probálkoztunk.Épp ezért nem a mensitöl számolták már a pici korát hanem az uh alapján.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, és sok egészséget meg nagyon boldog babavárást kívánok neked.Szia.Erzsó voltam.
2010. okt. 18. 15:32
9/9 anonim válasza:
Köszönöm szépen.És kivánom,hogy minnél elöbb te is átélhesd a várandoságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!