Kismamák! Volt úgy valaki közületek, hogy 3. napja késett, reggeli pisiból (2 órás volt) negatívat tesztelt? Tuti volt peteérésem volt ultrahang is, de most nem jött meg. Nagyon örülnénk a babának, csak ez a negatív teszt aggaszt.
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 18:00
1/5 anonim válasza:
Nekem két napja késik, és reggel - lett a tesztem, szóval engem is érdekelne a válasz... Bocs az offért.
2/5 anonim válasza:
Én egy hét késést vártam meg, és akkor lett pozitív a tesztem. Sokan vannak, akiknek nem rögtön mutatja ki a teszt, no meg az sem mindegy, milyen érzékenységű volt. Várjatok pár napot, ha nem jön meg, akkor újra teszt. Drukkolok!
14+5
3/5 anonim válasza:
Nekem 7 nap után lett poz a teszt, akkor is nagyon nagyon halvány, másnap még halványabb, de voltam dokinál pár napra rá, aki megerősítette hogy terhes vagyok!!!Sztem várj még pár napot és tesztelj újra! 25 hetes km
4/5 anonim válasza:
Nekem is 7 nappal a késés után lett halvány tesztem.Várj még egy pár napot és tesztelj újból egy érzékeny teszttel.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajna ma reggel megjött :( ! Azért köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 1. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!