Nekem késik a menstruációm már 11 napja voltam nőgyogyásznál de elküldött ultrahangra meg vérvételre és a vizeletem negativ lett ezek szerint terhes vagyok? Vagy az ultrahang az tutira kimutatja?
nekem sem volt semmi tünetem azon kívül hogy nem jött meg a vérzésem,2 hét késés után pozitiv volt a teszt(elöbb nem mertem csinálni).mensi alapján 7 hetesen voltam először uh-n de nem láttak semmit(igaz csak hasi uh-volt),egy héttel késöbb már látszott a babókám.most 40+4 hetes terhes vagyok.a doki semmilyen vizsgáltra,vérvételre nem küldött.először 11 hetesen vettek vért tőlem.
szóval megvan az esély hogy várandós vagy!Gratulálok!
ezen az oldalon ki tudod számolni hogy mennyi idős terhes vagy az utolsó menstruáció alapján.
nem voltál mostanában valami miatt ideges jobban a kelleténél?lehet hogy a miatt késik akkor.vagy lehet h csak ugy késik,nálam is volt már hogy csak ugy késett,mikor nem szedtem tabit.szerintem várj jövő hét elejéig és ha addig nem jön meg akkor menj el ujra dokihoz,hogy vizsgáljon meg rendesen.tesztet meg ha a vérkép nem mutatott semmit akkor felesleges venned.
egyébként akartad a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!