Elképzelhető, hogy még nem tudta kimutatni az ultrahang? El is sírtam magam az orvosnál. Kétségbe vagyok esve!
nekem sem látott a doki az 5 hetes terhességemből semmit(igaz hasi volt)1 hétre rá már megvolt a kisfiam.már 2 éves.
mióta késik?mikor kell visszamenned?valószínű,hogy egyszerüen,csak túl koraterhes vagy még.próbálj megnyugodni.
De úgy hallottam , hogy ciszta mellett nem veszélyes a terhesség...persze attól függ milyen és mekkora a ciszta, és hogy hol van!Nekem a bal petefészkemben van egy 2 cm-es.
Most vagyok a 34. ciklusnapon!
igen nyugodj meg, nagyon koránm entél..nem véletlen mondják h 7hetes kor alatt nem nagyon érdemes menni...mert ha lát is petezsákot stb szivhang általában 4-5hetesen nincsen...
szoval te akkor 4,5hetes vagy most, korai...főleg h hasi uh-al nézett meg..nem is értem miért.
menj vissza kb 2hét mulva s ott lesz a kicsike:) addig is nyugi, ne stresszelj azzal csak ártassz!(tudom könnyű mondnai,de probálj meg kikapcsolni):)
Mikor volt az utolsó menstruáció? Mert gondolom még csak pár napja késik, ha 2 napja teszteltél, ilyenkor meg még nem nagyon látszik UH-n a terhesség.
Általában a kimaradt menstruáció után 2-3 héttel érdemes leghamarabb orvoshoz menni, mert addig nem látszik semmi.
Ja most látom, hogy írtad, hogy hányadik napon vagy.
Nem csoda, hogy nem látszott semmi, nagyon korán mentél dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!