Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elképzelhető, hogy még nem...

Elképzelhető, hogy még nem tudta kimutatni az ultrahang? El is sírtam magam az orvosnál. Kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés
Ma voltam (hüvelyi) UH-n.2 napja pozitívat teszteltem! De az UH-n nem láttak még semmit.Viszont talált egy 2 cm-es cisztát...nem mondott rá semmit(se gyógyszer se semmit, csak mondta hogy ott van! Minden terhességi tüneteim megvannak (Fáj a mellem,5 percenként pisilek stb. ) 32 napos volt a ciklusom!
2011. nov. 4. 18:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
bár két hete is voltam hüvelyin és akkor még nem láttak cisztát, most meg 3 cm-es! Létezik, hogy ennyit nőtt egy kis idő alatt(mondjuk a doki jó 5 percig forgatta bennem mire megtalálta)...:S
2011. nov. 4. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem feltétlen ciszta, amit látott, hanem a sárgatest jelenlétére is utalhat az "elváltozás", abban a petefészekben, amelyből a pete kilökődött, később a méhlepény veszi át a szerepét nagyobb babánál. (Nekem legalábbis ezt magyarázta a nődokim 8. hetes uh-n, és hogy sok kolléga cisztának diagnosztizálja a sárgatestet.)

Ne keseredj el, hamar mentél oda, várd meg a 8. hetet közben pedig tesztelj mondjuk egy hétig kétnaponta, hogy lásd, erősödik-e a csíkod. Ha ugyanolyan erősségű marad és a 8. hétig sem lát semmit a doki, akkor joggal gyanakodhat cisztára, de addig... nagyon sok időd van még.

Ne ess kétségbe! Én is szurkolok.

2011. nov. 4. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Ne aggódj! 2 éve ugyanígy jártam, mint te! Korán voltam dokinál, azért nem látszott a baba, de egy cisztát mutatott az UH. Én is meg voltam ijedve, de 1 hét múlva már ott volt a kislányom az UH-on!(a cisztával együtt) Később a ciszta felszívodott. Szerintem nincs semmi baj :)
2011. nov. 4. 23:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát remélem igazad lesz! Jövőhéten meglátjuk, akkor látja e a babát... vagy legalább is a petezsákot :)remélem a ciszta is felszívódik...bár ez a legkisebb bajom most! A baba fontosabb :))
2011. nov. 5. 01:07
 15/16 anonim ***** válasza:

szia!

na mi lett a vége?baba??

2012. máj. 3. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2014. aug. 16. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!