Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves vagyok, és lehet hogy...

17 éves vagyok, és lehet hogy teherbe estem, a tesztek hol negatívat hol pozitívat mutat. Nem értem ezt az egészet. Valaki?

Figyelt kérdés

Lekéne mennem az orvoshoz,és megkéne vizsgáltatnom magam és kérni kéne uhra beutalót.De nem tudom hogy legyen,anyukámék még nem tudják,még nem szeretném el mondani,hogy igen is meg nem is.A párommal eldöntöttük hogy elmondjuk,de csak akkor ha 100%.

Az orvosom ismeri anyukámat és mivel nagyon sokat jártunk oda,de nekem ez ciki hogy bemegyek és elmondom neki,majd az a tudat,hogy csalódott bennem.(Nagyon rég óta ismerjük és barátok anyukámmal)

Nem tudom hogyan kéne.

Normális válaszokat kérek,ne írjon ide aki,csak rágalmazni,meg sértegetni akar!

Kíméljenek meg attól!!!

2014. aug. 2. 19:45
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
78%
Nőgyógyász ad beutalót, ne a háziorvoshoz menj. Ha rászántok egy nagyobb összeget, akkor menjetek magánorvoshoz, ő ott helyben megultrahangoz.
2014. aug. 2. 19:48
 2/46 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Először is lazíts, nagyon rá vagy görcsölve. Lélegezz egy pár mélyet, és nyugodj meg.

1: 11 hetes kismama vagyok, 39 éves, és azt kívánokm, bár korábban kezdtem volna a gyerekvállalást. Ez a legfantasztikusabb dolog, ami valaha történt velem. Ebből a pozícióból azt mondom, a gyermek tényleg "gyermekáldás", ne ijedj meg tőle.

2: a tesztek megbízhatatlanok, nekem is volt álpozitív tesztem.

3: Utolsó menzeszed első napja mikor volt?

4: nem kell háziorvosi beutaló, bemész a nőgyógyászatra (nézd meg a neten, hová tartozol), ott a nődoki megkérdi, miben segíthet, s elmondod: halvány pozitív teszted van, szeretnél megbizonyosodni. Csinál egy hüvelyi ultrahangot, és megmondja, lát-e valamit. (Ez azt jelenti, hogy alulról le kell vetkőzni a vetkőzőben, és egy pólóban bemenni a vizsgálóba, felülni a fura székbe, széttenni a lábaidat a két tartóra, ő meg egy igen hosszú ultrahangos fejet bevezet a hüvelyedbe. Nézeget egy kicsit, aztán elmondja, mit lát. Csak azért írom, mert amíg az ember nem részesült ilyenben, agyonizgulja magát, hogy mi van az ajtó mögött.

Fel a fejjel!

2014. aug. 2. 19:54
 3/46 anonim ***** válasza:

Ha tényleg pozitívat mutatott, akkor szinte biztos, hogy terhes vagy. Egyébként meg függ a teszt érzékenységétől (ugyanolyan fajta volt a kettő?) ill. hogy mennyire koncentrált a pisi (ezért ajánlják reggeli vizeletből) és hogy mikor csináltad (legbiztosabb az eredmény akkor, ha már pár napja késik a menzeszed).

Nőgyógyászatra nem kell beutaló (max időpont) és nem biztos, hogy onnan tovább küldenek, mert a legtöbb helyen rögtön van UH, de ha mégse, manuálisan is meg tudják állapítani, nagyobb-e a méhed, van-e ok gyanúra. Ha a helyi "sztk" nőgyógyásszal van jóba anyukád (nem egyértelmű a kérdésedben), és van rá lehetőségetek, elmehetsz egy magánhoz.

2014. aug. 2. 20:21
 4/46 anonim ***** válasza:

fel a fejjel! egyedül menj el a nőgyógyászatra ott meg mondják biztosra!

ha terhes vagy akkor elveteted?

2014. aug. 2. 20:34
 5/46 anonim ***** válasza:
52%
Ha volt pozi tesztet akkor szerintem terhes vagy. De mindenképp menj orvoshoz. Mi lesz ha terhes vagy ? Bocsi a kérdésért , tudom nem tartozik rám csak kiváncsi vagyok. Egyszer 17 évesen 10 napot késett a mensim, meg akartam tartani a babát, de nyilván nem voltam terhes... Most 20 éves vagyok es 9 hónapos a kislányom :) apukájà áll pedig lassan 5 éve együtt vagyunk. Bocsi a kitérő ért :)
2014. aug. 2. 20:37
 6/46 A kérdező kommentje:

1.köszönöm.

2.igen nagyon görcsölök,mert félek,hogy ha tovább halogatom akkor baja lesz a babanak,ha van,ha nem akkor is muszály megtudni,mert lehet rosszabb is amit kezeltetni kell.

Próbálok megnyugodni,sajnos ez eddig még nem sikerült.

Féltem,hogy itt is csak leszúrnak,hogy megérdemlem,meg hülye vagyok stb..

Viszont gratulálok neked a baba miatt,első?

Igen én is így vagyok vele,hogy ez a legjobb az életben,egy gyermek.

Én mindenki szerint érettebb vagyok a koromnál,sajnos nálunk sokszor felnőt fejjel kellett gondolkodni,viselkedni.Sokban kellett segítenem,most is dolgozom,igaz még nem bejelentve,de legalább tudok segíteni a szüleimnek.

Én úgy érzem fel vagyok készűlve a gyermekre,vigyáztam sokszor a húgomra és most is egy 9 hónapos babára vigyázok,szeptembertől pedig még egy újszülöttre.

Sok tesztet csináltam,mindig 2-t vettem mindegyikből,valamelyik negatív,valamelyik pozitív lett.

Ráparáztam,hogy mi lehet,nem értettem.

Utolsó menzesz március 7,utána nem jött meg,de semmi jele nem volt,szokott késni gondoltam áhh majd megjön,de azóta se jött meg,de viszont van egy másik,szexeltünk a barátommal gumi nélkül,de kivette mindig elöbb is mint elment volna,bocsánat a kifejezésekért.

Azt mondták,hogy az előváladék is megtermékenyíthet.

De ezt mi nem tudtuk.

Szóval így nem tudom,most mi lehet,1 vagy 2 hónappal

ezelött véreztem,de nem olyan volt mintha megjött volna,más így szedtem magnéziumot,utána elmúlt,de nem volt semmi darabos.

köszönöm hogy leírtad,segítettél sokat,nem volt még hüvelyi uh,és fáj?

3.a legerősebbtől,kezdtem,sokfajtát.

reggeli vizeletből lett a legtöbb,de akkor is volt mindkettőből.

amikor nem jött meg,rá 1-2 héttel majd csináltam 3.héten és így tovább.

Igazad van azt nem írtam oda,nem az sztk-ban,hanem a háziovossal.Nagyon kellemetlen lenne oda bemennem,evvel.

De ha csak a nőgyógyászhoz kell menni,akkor megyek.

Csak derüljön ki,hogy van vagy nincs.

2014. aug. 2. 20:53
 7/46 A kérdező kommentje:

4.a párom is jönne velem,ő is szeretné tudni.

Nem vetettem el,nagyon örülnénk neki.

és neked is köszönöm.

5.Remélem,hogy tényleg terhesség és semmi komolyabb.

Mi lesz ha terhes vagyok?Megtartom,ez nem kérdés.Semmi baj,persze,hogy kíváncsiak ilyenkor.

Neked is gratulálok a babához,biztos egy kis csoda!!:)

Semmi baj,szeretem ezeket hallani/olvasni.Kicsit felvidulok az ilyeneken.:)

És neked is köszönöm.

2014. aug. 2. 20:58
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok, MÁRCIUS 7. volt az utolsó menzesz első napja??? Az nagyon régen volt. Akkor már 21 (!) hetes vagy! Ha van baba, és nem más bajod van... Akkor a tesztnek is erős pozitívnak kellene lennie.

Siess az orvoshoz, kérlek!! A saját és a lehetséges baba egészsége miatt is.

Nem, a hüvelyi UH nem fáj, élsz szexuális életet, tehát "bejáratott" az út a hüvelybe, egyáltalán nem fáj. És cikinek sem kell érezni, a dokinak ez a hivatása.

Siess!!!

Minden jót!

2014. aug. 2. 21:00
 9/46 anonim ***** válasza:
12%
Atyaég, 17 évesen terhes...nekem akkor volt az első csókom....mire megszületik a barátod már a fasorban se lesz, még az utcán se fog megismerni. Jól elintézted magad. Ha van pozitív teszted akkor terhes vagy. A többi azért mutat negatívat, mert valószínűleg csak magasabb koncentrációjú HCG-t tudnak csak kimutatni.
2014. aug. 2. 21:06
 10/46 anonim ***** válasza:
49%
Mar vártam hogy mikor lesz egy negatív hozzászólás...köszönjük kedves utolsó !
2014. aug. 2. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!