Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves vagyok, és lehet hogy...

17 éves vagyok, és lehet hogy teherbe estem, a tesztek hol negatívat hol pozitívat mutat. Nem értem ezt az egészet. Valaki?

Figyelt kérdés

Lekéne mennem az orvoshoz,és megkéne vizsgáltatnom magam és kérni kéne uhra beutalót.De nem tudom hogy legyen,anyukámék még nem tudják,még nem szeretném el mondani,hogy igen is meg nem is.A párommal eldöntöttük hogy elmondjuk,de csak akkor ha 100%.

Az orvosom ismeri anyukámat és mivel nagyon sokat jártunk oda,de nekem ez ciki hogy bemegyek és elmondom neki,majd az a tudat,hogy csalódott bennem.(Nagyon rég óta ismerjük és barátok anyukámmal)

Nem tudom hogyan kéne.

Normális válaszokat kérek,ne írjon ide aki,csak rágalmazni,meg sértegetni akar!

Kíméljenek meg attól!!!

2014. aug. 2. 19:45
1 2 3 4 5
 41/46 dorcsuu válasza:
Nagyon gratulálok! :) Boldog babázást!
2014. aug. 6. 18:30
 42/46 anonim ***** válasza:

Utolag megcsinaljak a vizsgalatokat? Minden rendben van mindkettotokkel? Mondtak,hogy kislany vagy kisfiu?

20hkm

2014. aug. 6. 19:27
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
17.34-es kommented:szét rugnak.... Miért hány baba van?
2014. aug. 6. 22:43
 44/46 anonim ***** válasza:
33%
Ez tenyleg csak nekem hihetetlen? ............
2014. aug. 7. 07:48
 45/46 anonim ***** válasza:
Szia, gratulálok a babához! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen fajta tesztek voltak azok, amik negatívak lettek, és mióta sejtetted, hogy terhes vagy?:)
2014. aug. 13. 15:07
 46/46 anonim ***** válasza:

Szia!

elég régi már a kérdés, mi van veletek azóta? :)

2015. máj. 3. 01:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!