17 éves vagyok, és lehet hogy teherbe estem, a tesztek hol negatívat hol pozitívat mutat. Nem értem ezt az egészet. Valaki?
Lekéne mennem az orvoshoz,és megkéne vizsgáltatnom magam és kérni kéne uhra beutalót.De nem tudom hogy legyen,anyukámék még nem tudják,még nem szeretném el mondani,hogy igen is meg nem is.A párommal eldöntöttük hogy elmondjuk,de csak akkor ha 100%.
Az orvosom ismeri anyukámat és mivel nagyon sokat jártunk oda,de nekem ez ciki hogy bemegyek és elmondom neki,majd az a tudat,hogy csalódott bennem.(Nagyon rég óta ismerjük és barátok anyukámmal)
Nem tudom hogyan kéne.
Normális válaszokat kérek,ne írjon ide aki,csak rágalmazni,meg sértegetni akar!
Kíméljenek meg attól!!!
2-es igen,van erős pozi,halvány és negatív,hétfőn megyek dokihoz csak,elöbb nem tudok.
Kedves 9. igen terhes is lehetek,de nem csak én vagyok az egyedüli a világon,aki 17 évesen terhes lesz.
Van aki korábban.A barátom is örül neki,ha van akkor van,megtartjuk,2 éve járunk.
De kértem,hogy aki nem tudja visszafogni magát akkor az ne írjon,de az utolsó válaszért köszi.
5 ős vagyok. Igen egy csoda ! Imádom mikor hozzambujik mint ahogy ebben a pillanatban is teszi. De bizony voltak es lesznek is nehéz pillanatok... Anyának lenni nem könnyű de megvannak a gyönyörű oldalai is. Egyébként ahhoz képest hogy 17 vagy . Nagyon felnőtté sem gondolkodsz.
Minél előbb menj orvoshoz. Mert ez lehet komolyabb baj is, ha nem terhesség mert nagyon rég mensiztél.
Ha márciusban estél volna teherbe az nagyon durva lenne. Nem voltak így visszanézve tüneteid? Az elején mindjárt megjön érzés, aztán hányinger, szagoktól rosszullét, stb. Nem híztál?
Lehet, hogy csak cisztád van, attól lehet néha negatív, néha pozitív teszt, menzesz kimaradása, stb. Hát mindenképp orvoshoz kell menni. Nálunk időpontot kell kérni előtte. De van ahol sorszámos. Érdeklődj efelől.
5.Hát igen mindennél jobban megéri az a 9 hónap!:)
És ha lesznek is nehéz pillanatok,akkor is ha meglesz a baba,utána semmi másra nem fogsz gondolni csak rá :)
Hát utána meg megy minden magától.
Köszönöm,hát igen a családban sok mindent meg kellett élni,túl kellett lépni,nagyon de nagyon nehéz dolgokon.
Nem volt eddig minden leány álom,de fel áltam és próbálok kitartani.
Igen jövőhéten azonnal elmegyek orvoshoz,ha kell a fél várost átjárom,csak derüljön ki minden.
De most hogy így mondod,voltak tünetekigen elösször a mindjárt megjön érzés,de soha nem jött meg,állandóan görcsöltem,de 6-7.hétben.
Majd volt egy kis hányinger,szédülés.
De utána csend,nem rég jött megint az erős hányinger,de soha nem hánytam.Ingerültebb lettem,olyanon is felkapom a vizet,amin eddig soha,és rosszul vagyok egy két illattól/szagtól.
Nem szeretem az édeset,pedig eddig semmi bajom nem volt tőle,fáradtabb vagyok,mindig álmos,reggel nehezen kelek,állandóan pisilnem kell,nagyon fáj a hátam.
Bal oldalon mindig keményebb a hasam,és ilyen furi érzés van a hasamban,mintha valaki benne repdesne.
És még van 1-2 tünet.
Lehetséges?
Cisztámat már nézték,az elején,de nincs,volt régen,de kifakadt.Én is arra gondoltam elösször.Szerintem nálunk is időpontott kell kérni.
Azt kifelejtettem,hogy a mellem is van amikor érzékeny,és szét feszül,de van amikor semmi nincs.Most pl:megint fáj a mellem és a mellbimbóm.
A másik a hasam hogy szétfeszül.
eléggé terhességi tünetek. bár van olyan ciszta ami hcg-t termel, de ha megszakításosan védekeztetek, akkor bizony esélyes a baba is.
Kérdés hány hetes lehetsz, ha márciusban jött meg akkor már igencsak pocaknak kéne lennie.
NIncs még semmi hasad? JÓk a gatyák?
Nekem a terhességi tünetek úgy 2 hónaposan jöttek, fáradékonyság ilyesmi és a hasam is nőtt, nem voltak jók a nadrágok már, pedig nem híztam még.
Fontos hogy hány hetes vagy a szűrővizsgálatok miatt, mert nyilván mindenki egészséges babát szeretne.
Én a helyedben elmennék magándokihoz, akit nem ismertek, így kellőképpen diszkrét marad, aztán ha már minden tuti mehetsz ahoz az ismerőshöz. Bár köti a titoktartás, de ne tőle tudja meg azért anyukád....
A terhességi teszteken a csíkok erősödnek???? Mert írod, hogy hol volt negatív hol pozitív.
Cisztám az szerencsére nincs,az kifakadt.
És nekem az fájna,de hála nem fáj.
Van egy kis pocakom azért,a nacik nem jönnek fel rám,pedig akkor még nem is híztam.Mostanába kezdtem hízni csak,de csak a bő gatyák jönnek fel rám.
Mostanába vannak erősebb tünetek,eddig kevésbé voltak.
Meg olyan fura érzésem van a hasamban!!:)
Megnem tudom mondani milyen.
Igen erősödnek,de valahogy az ritka,mindig csak halványan jelentkeznek.
Na ne...Ha már március óta terhes vagy, akkor az gáz. lemaradtál a 12. heti ultrahangról. Ennyi ésszel szülni, te jóisten...Hogyhogy nem gyanakodtál, te szerencsétlen? Ha hónapokig nincs vérzésed, az neked teljesen oké?
Amúgy sztem kamu a kérdés, tinicsaj uncsizik a nyári szünetben.
Nem akarlak bántani!Félre ne érts!
De nem igazán vall felnőttes gondolkodásra ha március óta nem volt meg és csak most akarsz orvoshoz menni.Lemaradtál már genetikai uh-król,vérvételekről stb.
Igaz elég korán kezdtem a szexuális életet (15 évesen) ,de ha nem jött meg akkor teszt.Igaz mindig negatív lett,de ha továbbra sem jött meg (ilyen 2x volt) elmentem nőgyógyászhoz.
Majd írd meg mit mondott az orvos.Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!