Clearblue (nem a digi változata) vagy a Gabriel teszt megbízhatóbb? Lehetek terhes, ha a nem várt előtt 3 nappal a Cb pozitívat mutatott, másnap pedig full negatívat a Gabriel?
A Clearblue nagyon megbízható, de csak magasabb HCG szintet mutat ki a vizeletből, a Gabriel úgy tudom már alacsonyabb szintet is képes érzékelni.
Amúgy nyugi, ha terhes vagy, akkor valószínű egy hét múlva is az leszel (sőt még 8 hónap múlva is), nem kell ennyire rohanni a teszteléssel, mert valószínű az lesz az eredmény, hogy egy csomó pénzt elszórsz a tesztekre, amik még nem tudnak normális eredményt kimutatni, te meg csak idegeskedsz, ami ugye nem tesz túl jót.
Úgyhogy nyugodj meg és egy hét múlva tesztelj, addigra 100%-os lesz az eredmény.
gy összehasonlító táblázat a terhességi tesztek érzékenységéről.
Megnéztem a képem,elég vacak így...ennyire azért nem halvány.
A telefonomon erősebb,mintha romlott volna a kép minősége feltöltéskor.
Egyébként köszi a válaszokat.
Azt az oldalt -nem kötözködésképpen,de tényleg- ne ajánljátok senkinek,mert fals szàmokat mutat.
A Gabriel nem 20-as,hanem 25-ös,a Cb meg úristen,dehogy 50-es!!Az is 25-ös.Ha 50-es lenne,nem mutathatná ki menzesz előt 4
nappal.Csak azért tudom ezeket most biztosra,mert több fajta van itthon és olvastam a papírjaikat.
Oké, lehet, hogy hibásak az adatok, ne haragudj.
De mindenki más, nálam a nem várt utáni 4. napon is csak halványan látszott a csík Predictor Early-vel ami már 10-es érzékenységű. Én tudom, hogy milyen marha nehéz kivárni, de hidd el nem érdemes rohanni. Remélem sikerül, és tényleg pozitív lesz :)
Köszi mindenkinek!Tudom,hogy nem kéne izgulni,meg ennyire akarni,de sajnos nem vagyok könnyű eset,pont egy hete kaptam meg az ítéletet,hogy irány a Kaáli.Szóval,talán nem csoda,hogy ennyire szeretnénk,hogy ez most pozi legyen.
Málna01!Tetszik a neved,nem fogod elhinni,de ezzel rémisztgetem a családom,ha egyszer lányom lesz így fogják hívni.Nem igazàn értékelik,jobb szeretik a hagyományos neveket.Szurkolok neked is nagyon,és egy picit örülök is,hogy van egy sorstársam!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!