Clearblue (nem a digi változata) vagy a Gabriel teszt megbízhatóbb? Lehetek terhes, ha a nem várt előtt 3 nappal a Cb pozitívat mutatott, másnap pedig full negatívat a Gabriel?
Ezt ma reggel csináltam,x-epil.
Mára nem várom,tegnap óta mellfeszülés és enyhe görcsölgetés van.Remélem csak a terhesség jelei és velünk marad a babó.:-)
Szia!!! Nagyon szorítok Neked,h pozi legyen!! Én tegnap voltam dokinál, de persze elsiettem, mert még semmi nem látszik... Doki szerint is inkább pozitív, mert minden erre utal, de jövő hét szerdán vissza kell mennem.. Írok majd, h mi volt, Te is írj!!
Ja, meg a pozitív óta szedek magzatvédőt, amit tegnap a doki is mondott a vizsgálat után.. Szerintem nem árthat.. :D :D
Ami pedig a neveket illeti, ne hagyd magad! Gyerekkorom óta tudom,h a kislányomat Gerdának fogják hívni és a páromnak is tetszik, más véleménye nem érdekel!!
Még annyi,h szerintem ne görcsölj, mert ha nem jön meg, az már egy tuti jel! :D
Tudtam! (első vok)
Nekem is nagyon későn mutatta ki a Gabriel kazettás, one step már a mensi előtt 3 nappal halvány volt. Gratulálok, ez már szép pozi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!