Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves vagyok, és lehet hogy...

17 éves vagyok, és lehet hogy teherbe estem, a tesztek hol negatívat hol pozitívat mutat. Nem értem ezt az egészet. Valaki?

Figyelt kérdés

Lekéne mennem az orvoshoz,és megkéne vizsgáltatnom magam és kérni kéne uhra beutalót.De nem tudom hogy legyen,anyukámék még nem tudják,még nem szeretném el mondani,hogy igen is meg nem is.A párommal eldöntöttük hogy elmondjuk,de csak akkor ha 100%.

Az orvosom ismeri anyukámat és mivel nagyon sokat jártunk oda,de nekem ez ciki hogy bemegyek és elmondom neki,majd az a tudat,hogy csalódott bennem.(Nagyon rég óta ismerjük és barátok anyukámmal)

Nem tudom hogyan kéne.

Normális válaszokat kérek,ne írjon ide aki,csak rágalmazni,meg sértegetni akar!

Kíméljenek meg attól!!!

2014. aug. 2. 19:45
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

hány hetes vagy végülis?

Szüleidnek mikor mondjátok el?

Hogy vagy amúgy?

2014. aug. 4. 21:10
 32/46 anonim ***** válasza:
Mit mondtak otthon? Mennyi idős a kicsi?
2014. aug. 4. 23:21
 33/46 anonim ***** válasza:

mit szóltak? mi lesz a sulival? hogy vagytok?

írj nekûnk, mert ha nem akkor igazat adsz azoknak akik azt mondták hogy kamu!

2014. aug. 5. 12:15
 34/46 anonim ***** válasza:

Gratula!

Háy hetes vagy?Mit szóltak a szüleid?

2014. aug. 5. 12:44
 35/46 anonim ***** válasza:

Akkor most 21-22 hetes vagy?

20hkm

2014. aug. 5. 14:35
 36/46 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy nem irtam,csak elmondtuk a csaladnak a hirt,most vagyok 22 hetes,es tunderi uhn:))

Elsirtam magam mikor meglattam.

A doki azt mondta hogy azert nincs nagy hasam,mert nem hiztam sokat es amugy is nagyon vekony vagyok,de vigasztlt hogy majd par het vagy honap utan beindul.

Jol vagyok csak kicsit faradtan.

Hat nehezen sikerult elmondani,de elmondtuk,elosszor rosszul fogadtak majd orultek,mar alig varjak.

A sulit levelezon vagy estin vagy magan tanulokent vegzem.

Es koszonom mindenkinek!!

2014. aug. 5. 17:55
 37/46 anonim ***** válasza:
62%

hihetetlen hogy 22 hetesen alig van hasad, nekem akkor már rendes terhes hasam volt. Jó persze messze volt még a 38. hetitől :) de nagyon egyértelműen látszott, takarni sem tudtam volna már, pedig addig 2kg-t híztam és normál alkat vagyok.

A tanulást ne is hagyd abba, bár gyerek mellett nehéz lesz biztos. Hidd el nemsok időd lesz majd.

Hol fogtok lakni?

Védőnőnél jártál már? Mit szólt, hogy ilyen későn mentél? Mi van a többi vizsgálattal? Terheléses cukor, genetikai uh.

Boldog babázást!

2014. aug. 5. 21:15
 38/46 anonim ***** válasza:
A mozgásokat nem érezted? Mert nagyon bizonytalan voltál a terhességben, de 22 hetesen már bőven mozgolódik.
2014. aug. 5. 21:17
 39/46 anonim ***** válasza:
32%

2. vagyok, szia!

Örülök, hogy túl vagy a szülőknek való elmondás nehézségén, és szuper, hogy VÉGÜL azért örülnek. Hiába na, az ember örül a kislánya kisbabájának, ez így van rendjén.

És igen, lehet, hogy csúszol egy évet a sulival, de majd befejezed, és a szüleidre nyilván számíthatsz.

Nagyon örülök, és sok boldogságot kívánok!

11 hkm, 39 éves

(Remélem, az én gyerekem is belehúz majd, és nem vár olyan sokáig, mint én... Olyan jó lehet nagyszülőnek is lenni... :))

2014. aug. 5. 22:16
 40/46 A kérdező kommentje:

hát igen hihetetlen,hogy nincs nagy pocim,én is azt hittem hogy ekkor már nagy pocakkal fogok mászkálni,de nem.

Inkább csak most kerekedek,most látszik az hogy van valami.

Nem hagyom abba,de nagyon nehéz lesz.

A páromnál fogunk lakni és majd átjövök anyukámékhoz is,hogy azért lássanak valamit belőlem és a hasamból:))

Igen jártam,hát nem lelkesedett,de elvégzett mindent,mindent elintéztem,megnéztek mindent,2-3 napom csak evvel töltődött.

Nem nagyon mozgolódott,itt ott éreztem egy kis dudort meg hogy szét rugnak,de amúgy nem.Az is inkább csak most jön elő.

Köszönöm szépen mindenkinek,és viszont kívánom.:))

2014. aug. 6. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!