17 éves vagyok, és lehet hogy teherbe estem, a tesztek hol negatívat hol pozitívat mutat. Nem értem ezt az egészet. Valaki?
Lekéne mennem az orvoshoz,és megkéne vizsgáltatnom magam és kérni kéne uhra beutalót.De nem tudom hogy legyen,anyukámék még nem tudják,még nem szeretném el mondani,hogy igen is meg nem is.A párommal eldöntöttük hogy elmondjuk,de csak akkor ha 100%.
Az orvosom ismeri anyukámat és mivel nagyon sokat jártunk oda,de nekem ez ciki hogy bemegyek és elmondom neki,majd az a tudat,hogy csalódott bennem.(Nagyon rég óta ismerjük és barátok anyukámmal)
Nem tudom hogyan kéne.
Normális válaszokat kérek,ne írjon ide aki,csak rágalmazni,meg sértegetni akar!
Kíméljenek meg attól!!!
Szia
En 20 hetes vagyok,marcius 20-an jott meg utoljara. En az eg adta minden tuneten atmentem a 15. hetig,igy kb aprilis,majusban lehettel rosszul..
de. Egyebkent nem hiszem,hogy 21-22 hetes lennel.. a pocidnak latszodnia kell mar,es a babanak mozognia.. en inkabb valami masfele cisztara gondolok :/
2. vagyok, majd írd meg, mi van!!!
Tényleg sokáig halogattad, főleg, ha van cisztás múltad... Nagyon remélem, hogy babi, és nem valami gond. És hogy a babi egészséges!
Nem kellenek a beszólások, más is szült már 17 évesen, és nem ettől függ, hpogy jó anya-e. Vannak jobb és kevésbé jó anyukák teljesen különböző életkorban.
Lásd, és későn érő voltam mindig, most 39 évesen várom az első gyerekemet, és parázok rendesen, hogy leszek jó anyukája. Az élet dolgaira sosincs előre felkészülve az ember, menet közben nő fel hozzájuk. Az anyaság merőben új kihívás lesz nekem is, hiába tanítok gyerekeket, hiába néztem végig a barátnők szüléseit, gyerekneveléséeit. Nulláról indulok mégis...
Igen, az élet bonyolult éés nehéz, ezt már megtapasztaltad, ahogy írod. Jó anya leszel, és ezt ne hagyd, hogy bárki elvegye tőled. A nehézségeket majd megoldjátok, és lesz egy kis ember, aki hozzád tartozik, mostantól kezdve mindig. És majd ő is szépen növekedik, és büszke lesz a fiatal anyukájára a suliban. Megvannak ám az előnyei a kis korkülönbségnek a generációk között.
Fel a fejjel, és írj, hpogy mi van!
Nézd tényleg minden másnap, van egy tizenéves terhes, de akár el is hiszem, hogy van közülük sok aki terhes lesz, bár lehet ők nem fórumoznak. Sajnos sok a tudatlan tini. Akik azt hiszik, hogy ha csak pár percre teszi be a fiú akkor nem lehet terhes..... Több felvilágosító óra kéne és a szexuális életet is sokan korán kezdik. Igen korai lehet akár 17 évesen is, ha nem tud valaki védekezni, illetve nem tudja hogy kéne azt a lehető legbiztonságosabban. Ettől még lehet mégiscsak terhesség, mert semmi nem 100% még a gyógyszer sem, de legalább betartani mindennek a használati utasítását.
A kérdező lehet hogy valóban aközé a pár tini közé esik akik fórumoznak és valóban terhesek, de ki tudja, már én is kezdek bizonytalan lenni, pedig amúgy hihetőnek tűnik, mármint normális stílusban ír, nem az a flegma stílus. Igazából nem is tudom mi a jobb, ha kamu a topic, vagy ha tényleg terhes a csaj......
Köszönöm sok válaszolónak a pozitív válaszokat,és akár hihető akár nem,én nem azok közé tartozok aki unatkozik nyáron.Nekem fontos volt ki mire gondolt és ez nekem nagyon jól esett hogy nem egyből arra gondoltak hogy kamu.
Nem viccből írtam ide,meg szórakozásból.
Segítség kellett,és igen tényleg nagyon későn mentem dokihoz,jó sokból ki is maradtam.
De boldogan azt tudom mondani nem ciszta és nem is más betegség,hanem egy kis baba.:)))
Nagyon örülök neki és bánom hogy csak most mentem el,de egészséges hála,semmi baja.
És nem foglalkozok azokkal akik csak negatív hozzászólásokat tudnak írni,mert remélem tényleg jó anya leszek és azt is remélem hogy büszkén fogja vállalni,hogy én vagyok az anyukája.:)
Köszönöm még egyszer mindenkinek.Bocsánat hogy későn írtam.
Szívből gratulálok! :)))
Mit mondott, hány hetesek vagytok? Láttad a babit az UH-n?
Ugye, mennyire fantasztikus, hogy egy új kis élet növekszik az ember hasában...? Szinte elképzelhetetlen...
A 39 éves kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!