ClearBlue rózsaszín ovulaciós tesztnél a kijelzőt kell csak nézni? Mert a kijelző negatívat mutat de a tesztcsík pedig pozitívat. Vagy azt nem kell figyelembe venni ?
Értem
Pedig már azt hittem az is jelent valamit 😔
Köszönöm a válaszodat
A kijelzőt.
Ez amúgy 40-es teszt, szerintem ha jó erős, akkor együttlét legyen. De lehet holnap mosolyogni is fog.
Remelem 🤞🏼
Köszönöm a válaszod
Hmm
Akkor ez nálam hogyan ?
Eddig 2szer teszteltem a mai napon a lesz a harmadik
mind a kétszer kijelző alapján negatív de a tesztcsíkon mindig pozitív.
Vagy esetleg lehet rosszul olvasom le ?
Van ugye a kontroll csík de mellette mindig van egy második csík nem ugyan olyan erős mint a kontroll csík de hasonló.
Most teszteltem pár perce és mosolygós lett 😊
A tesztcsík pedig két erős vonal
Valószínűleg a második válaszolónak volt igaza köszönöm szépen :)
Meg annyi kérdeznék hogy van ilyen menstruaciós app-om ami ugye követem a dolgokat azt mutatja hogy menstuació és ciklus szerint 5.én lenne ovulacióm de a teszt szerint ma van valószínű hogy nem annyira megbízható az app?
Lehet hosszabb a luteális fázisod, mondjuk 16 napos. Az ovu holnap várható inkább, ha ma pozitív a teszt ìgy 2 nap nem a világ vége.
Vagy ha nem naprapontos a ciklusod, az app átlagot számol és az alapján lövi be az ovu várható idejét, nálam ez van egyébként, 28-32 napos ciklus és ettöl függően változik az ovu ideje.
Az én ciklusom átlagosan 28-29 nap
most járok a ciklus 12. napjanal és most lett pozitív az ovu tesztem ez így normális?
Bocsi hogy ennyit kérdezek csak most használok ilyen ovu tesztet először mert már 5. hónapja próbálkozunk a babával és eddig sajnos meg nem sikerült :/
Szedek Femibion 0-at plusz folsavat és D vitamint is
Nem igazán tudom hogy mit tehetek meg ennek érdekében 😔
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!