Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom kismillió kérdés van...

Tudom kismillió kérdés van ilyen képekkel stbstb, valahogy a 11-12 dpo vagyok ma ilyen tesztem lett, elso vizeletbol delutan neztem szaradas ztan is total feher volt, bizakodhatok? Vagy csak en latom a masodik csikot rajtuk?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 20:28
 1/5 A kérdező kommentje:
tegnap 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen második csíkot nem látok. Szerintem ezek negatívak.
tegnap 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Gratulálok ez szép negatív. Ha valós dpo itt már bőven látszódnak egy 10es teszten
tegnap 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Tudom kismillió kérdés van ilyen képekkel stbstb

Akkor miért kell még egy ilyen?

tegnap 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező!

Sajnos én sem látok második vonalat. :( milyen érzékenységű teszt volt? Mert ha 25ös akkor most dpo10en fix hogy még negatív. Nekem a Predictor (12.5ös) volt halvány pozitív dpo10en, aztán erősödött és a 25ös csak a nem várt első napján lett pozitív.

Vegyél egy érzékenyebbet, ha gondolod, de ez a teszt negatív.

(#4es, azért kell még egy ilyen, mert valószínűleg mindenbe is kapaszkodna már a kérdező és kell neki a független vélemény mielőtt begolyózik.. tapasztalat)

ma 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!