Tudom kismillió kérdés van ilyen képekkel stbstb, valahogy a 11-12 dpo vagyok ma ilyen tesztem lett, elso vizeletbol delutan neztem szaradas ztan is total feher volt, bizakodhatok? Vagy csak en latom a masodik csikot rajtuk?
tegnap 20:28
2/5 anonim válasza:
Semmilyen második csíkot nem látok. Szerintem ezek negatívak.
3/5 anonim válasza:
Gratulálok ez szép negatív. Ha valós dpo itt már bőven látszódnak egy 10es teszten
4/5 anonim válasza:
Tudom kismillió kérdés van ilyen képekkel stbstb
Akkor miért kell még egy ilyen?
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Sajnos én sem látok második vonalat. :( milyen érzékenységű teszt volt? Mert ha 25ös akkor most dpo10en fix hogy még negatív. Nekem a Predictor (12.5ös) volt halvány pozitív dpo10en, aztán erősödött és a 25ös csak a nem várt első napján lett pozitív.
Vegyél egy érzékenyebbet, ha gondolod, de ez a teszt negatív.
(#4es, azért kell még egy ilyen, mert valószínűleg mindenbe is kapaszkodna már a kérdező és kell neki a független vélemény mielőtt begolyózik.. tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!