Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom kismillió kérdés van...

Tudom kismillió kérdés van ilyen képekkel stbstb, valahogy a 11-12 dpo vagyok ma ilyen tesztem lett, elso vizeletbol delutan neztem szaradas ztan is total feher volt, bizakodhatok? Vagy csak en latom a masodik csikot rajtuk?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 26. 20:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
jan. 26. 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen második csíkot nem látok. Szerintem ezek negatívak.
jan. 26. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok ez szép negatív. Ha valós dpo itt már bőven látszódnak egy 10es teszten
jan. 26. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Tudom kismillió kérdés van ilyen képekkel stbstb

Akkor miért kell még egy ilyen?

jan. 26. 21:28
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kérdező!

Sajnos én sem látok második vonalat. :( milyen érzékenységű teszt volt? Mert ha 25ös akkor most dpo10en fix hogy még negatív. Nekem a Predictor (12.5ös) volt halvány pozitív dpo10en, aztán erősödött és a 25ös csak a nem várt első napján lett pozitív.

Vegyél egy érzékenyebbet, ha gondolod, de ez a teszt negatív.

(#4es, azért kell még egy ilyen, mert valószínűleg mindenbe is kapaszkodna már a kérdező és kell neki a független vélemény mielőtt begolyózik.. tapasztalat)

jan. 27. 05:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Meg mindig negativ a mai is ugyhogy teljesen elengedtem probalom osszeszedni magamat de csak egy oraja sirok…. Ott tartok hogy inkabb feladom nem birok meg tobb csalodast, voltunk mar mindenhol elvileg mindenkivel minden rendben van de megsem… rengeteg mindent probaltam is mar mehpempo, inofolic stbstb
jan. 28. 05:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves 5!

Igen es koszonom a valaszod kicsit jol esik, hogy van aki megert😔

jan. 28. 05:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Valami pedig még sincs rendben. Jelentkezzetek be meddőségi klinikára.
jan. 28. 06:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Van mar egy kisfiunk aki 15 hos mult jelenleg o elso honapban egyetlen alkalombol azonnal osszejott teljesen zavartalan terhessegem volt vele. Ugyanaz az anya es ugyanaz az apa
jan. 28. 06:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Szoptatás? Mióta próbálkoztok?
jan. 28. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!