Hcg szint 107,de a doki nem lát semmit egyelőre.Ma is megtörtént a vérvétel.Bizakodhatok a terhességben?
Figyelt kérdés
jan. 2. 08:38
1/5 anonim válasza:
107-es hcg-nél nem is csoda. 1000fölött látszik. Miért mentél ilyen korán?
2/5 A kérdező kommentje:
Azért mentem,mert pecsételő vérzésem volt több napig.Szerettem volna tudni mi a gond.Közben csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett,ezért a doki látni szerette volna mit mutat a vér.
jan. 2. 08:58
3/5 anonim válasza:
Nikor volt a nemvárt? És hány napja volt az elsö pozitìv teszt?
4/5 anonim válasza:
Akkor a mai vérvételből kiderül. Ha nő, bizakodhatsz, ha csökken, nem. De a 107 csak akkor adhat bizakodásra okot, ha nagyon korai terhesség.
5/5 anonim válasza:
Nekem 127 volt a 15.dpo-n rehát egy nap késésnél.
Ilyenkor senki nem lát semmit, a vérzés és hcg eredmény miatt kaphatsz progi pótlást, hátha segít.
Egy hcg érték csak annyit mutat, hogy terhes vagy. Ha két nap alatt duplázódik, akkor nevezik élő terhességnek. Látni leghamarabb 1 hét múlva foja, de értelme csak 3 hét múlva lesz akkor lesz szívhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!