A menstruációmnak ma kellett volna megjönnie de semmi. Egy hete émelygek. Ezért vettem ma két terhességi tesztet mindkettőn két csík lett viszont nagyon halvány. Szerintetek bizakodhatok? Vagy lehet téves?
2014. dec. 16. 20:58
1/16 anonim válasza:
Ezek nagyon szép pozik :-D Gratula!!
2/16 anonim válasza:
Nekem két nap késéssel lettek ilyenek,és babás voltam. Nem téves :-)
3/16 anonim válasza:
Gratulálok! A legszebb karácsonyi ajándék amit kaphattatok!
4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! :-D Félek még elhinni, mert nem vagyok nagyon szerencsés fajta! És nem gondoltam, hogy sikerül gyógyszer után 4 hónappal teherbe esnem !
2014. dec. 16. 21:07
6/16 anonim válasza:
Szép pozitív, nekem is ilyen volt!
7/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen halvány csíkból lett a babám.
8/16 anonim válasza:
Gratula! Ahogy telnek a napok erősödni fog a csik! Nekem is úgy volt!
9/16 anonim válasza:
itt baba van a dologban ez biztos, nálam is nagyon halvány volt... nemvárt menses elött 2 nappal.. Gratula beleélheted magad.. :) Szép babavárást.. 18h.ikresm
10/16 Zoé08 válasza:
Én a mult héten csináltam nemvárt napján és nekem is halvány volt.holnap leszek 5 hetes :) ma csináltam újabb tesztet és már nagyon sokat erősodött a csík. GRATULÁLOK! ;)nyugodtan éld bele magad!első baba lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!