A menstruációmnak ma kellett volna megjönnie de semmi. Egy hete émelygek. Ezért vettem ma két terhességi tesztet mindkettőn két csík lett viszont nagyon halvány. Szerintetek bizakodhatok? Vagy lehet téves?
2014. dec. 16. 20:58
11/16 A kérdező kommentje:
Egyszer már voltam terhes, de a betegségem miatt akkor meg kellett szakítani a terhességet. Majd ezt három és fél év kezelés és 13 műtét követte. Négy hónapja mondta a doki,hogy mostmár próbálkozhatunk. És végre.... :-) Jövő héten elmegyek a dokimhoz,hogy megnyugtasson és majd megírom nektek mi volt !!!
2014. dec. 17. 15:56
12/16 Zoé08 válasza:
Várjuk nagyon! Drukkolok!kitartás
13/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ahogy ígértem írok nektek!Ma voltam orvosnál. Azt mondta 5-6 hetes terhres lehetek.Petezsák látszik baba még nem. Jövöhéten kontroll és akkor már talán látszani fog. Tehát a halvány csík is csík !!!!!! :-)
2014. dec. 29. 17:56
14/16 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot a babához és jó egészséget mindkettőtöknek!
15/16 Zoé08 válasza:
Szívből gratulálok nektek!csodás babavárást kívánok! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó kívánságokat, és a biztatást a legelején !!! Hasonló jókat kívánok Nektek én is !!!
2014. dec. 31. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!