Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha mostanában lett pozitiv a...

Ha mostanában lett pozitiv a tesztetek, lenne kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek magatokat testileg és lelkileg?

Én 4+3 (het+nap)-on vagyok , nagyon izgulok minden nap,hogy itt van e baba,tényleg igaz e,és hogy minden rendben legyen. Két betegségem miatt hamar kell mennem a nőgyógyászhoz,egy hét múlva. Tudom még szívhang valószínü nem lesz,de a többi eredményemet látnia kell. Nehezen is jött össze és sok tünetem sincs , a nem várt előtt 3 nappal csak egy megérzés miatt teszteltem és elég láthatóan pozitiv lett. Azóta pedig csak félelem van bennem,hogy elhihetem e. Ti is vagytok így vele? :( csináltam utána több tesztet is , szépen erősödtek,mind pozitiv.

tegnap 16:11
 1/9 anonim válasza:
28%
Ennyire nincs se barátod, családod hogy itt akarsz ilyen dolgokat kibeszélni vad idegenekel? O_o
tegnap 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

1es

Lehet vannak barátai de mind másik életszakaszban. Úgy estem teherbe, hogy 1 barátom sem volt még házas vagy terhes. Én 28 voltam mikor teherbe estem és bár tudtam velük beszélgetni babás dolgokról de nem mélységekbe menően. Most nemsokára a másodikat szülöm és sógornőméknél most lesz baba, úgyhogy remélhetőleg lesz már kivel beszélgetni ilyenekről.

tegnap 17:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves választ, képzeld el vannak barátaim és családom is. De mivel nagyon az elején vagyok, nem mondom el még senkinek , amúgy sem szokás közeli családtagon kívül elmondani 12. hét előtt.
tegnap 17:53
 4/9 anonim válasza:
73%
Bocsi, nem akartalak és másokat megbántani..:(
tegnap 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 5+2nél járok és tökre megértelek. Én is parázok mindenen. (Pedig már van egy gyerekem)
tegnap 18:06
 6/9 A kérdező kommentje:

És Neked milyen tüneteid vannak? Mikor mész orvoshoz? :)

Nekem kevesebb energiám van,hamarabb elfáradok. Ha nagyon sokára eszek akkor kezdek szédülni. A nem várt körül pedig nagyon rázott a hideg,úgy éreztem magam,mint aki lázas. Az csak egy napig tartott. Párszor volt még kisebb alhasi görcs és húzódó érzés . A cicim pedig azután fáj nagyon ha leveszem a melltartót ,napközben még tűrhető.

tegnap 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanezek plusz bejött még mellé, hogy estére szörnyen puffadok és sokkal többször vagyok éhes hirtelen a semmiből, mint az indokolt lenne. 11.-én megyek először dokihoz. Te hanyadikán mész?
tegnap 20:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen a puffadás nekem is kezd megjelenni , emiatt nekem nem sok étvágyam van. 5.-én megyek, mert pajzsmirigy alulmüködésem van, és muszáj megnéznie a tsh hogy áll. Szerencsére endokrinológus is a nőgyógyászom. Azért is vagyok megijedve,mert kicsit több tünetre számítottam,sok olyat olvasni hogy mennyi bajuk van már ilyenkor más babát váró nőknek. Ezt a pár tünetet rá lehetne fogni másra is :D de lehet majd a 6.hét után visszasírom ezt a "pár apró" tünetet.
tegnap 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Én nekem előző gyerekkel se volt semmi tünetem csak megnőtt a hasam kb és megszületett. “Nem kell mindenkinek hányni mint a filmekben”-ezt anno a dokim mondta
ma 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!