Kezdi valaki mostanában a lombikot? Én a stimuláció 2. napján tartok.29-én megyek első ultrahangra. Ha van kedvetek beszélgetni írjatok! Ez már a 4. lombikom lesz, az elsőből már van egy 5 éves nagylányom.
Szia!
Akkor én becsatlakozom. :)
Én is a stimuláció 2. napján vagyok, és 28-án megyek UH-ra a Kaáliba. Nekünk ez össezesn a 6. friss stimulációs lombik lesz, a 4. friss lombikból született a kisfiunk, aki 2,5 éves. Közben volt két fagyasztott beültetés is, amelyek nem sikerültek. :(
Azoospermia a legfőbb oka, hogy lombikozunk, nálam "némi" inzulinrezisztencia.
Köszönöm a válaszokat.
Én a Kaáliba járok Krizsa doktorhoz.Ez lesz az első lombik vele,mert előtte a Kováts doktornőhöz jártam. Most nagyon bízom a doktor úrban,egy inszemet próbáltunk augusztusban,az sajnos nem sikerült.De én inkább lombikpárti vagyok,ebben jobban hiszek.
29 éves vagyok.
Kedves utolsó,gratulálok!Szorítok Neked.majd írd meg a punkció eredményét.
Én is izgatottan várom az uh-t, végülis csütörtökön megyek.(most néztem,hogy rosszul írtam)
Sziasztok!én most kezdem a lombikot Debrecenben Leskó dokinál!hosszú stimulációm lesz!lenne 1 pár kérdésem,segítsetek légyszi nekem:
-hogy működik az utazási költség visszatérítés,kell számla ,ha vonattal megyek?Állítólag kapunk Debr-be vmi sárga papírt és azt kell majd leadni?
-és a szurik támogatása?az csak annyi,hogy a doki azt x-eli be a recepten?vagy azonfelül is jár még vmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!