Szerintetek pozitív?
Novemberben sajnos volt egy vetélésem és most utoljára december 15-20ig volt menstruációm 11 napja késik a menzeszem csináltam ma délután tesztet és ilyen lett csatolom a képet majd a leírásban
Ha minden igaz és jól számolom akkor kb 6 hetes terhes lennék,de semmi tünetem nincs ami furcsa mert az elsővel ilyenkor meg a másiknál ami elment sajnos annál is volt hányingerem,de most semmi sincs csak apróbb alhasi görcsök ritkán félek ez is elmegy szerintetek ez megmaradhat ? Elég erős hozzá ez a csík?

Menstruáció szerint tényleg 6 hetes vagy, de olyan halvány a teszt, hogy az embrió még valószínűleg most ágyazódhatott be. Szerintem késett az ovulációd, és 4 hetes terhességnek felel meg.
Ilyenkor módisítani szokták a terhesség korát a nőgyógyászok.
Ráérsz 3 hét múlva nődokihoz menni szerintem.

Szia!
Nekem semmmi de semmi tünetem nem volt, kivètel, hogy elmaradt a mensim ès, hogy elkezdett nőni a hasam egy idő utàn, illetve ha nagyon akarom, akkor a terhessègre tudom fogni, hogy èdeset kívàntam de se hànyinger se èmelygès, szagèrzèkenysèg.. semmi. Emiatt vègigparàztam, hogy valami baj van.
Itt szuszog mellettem a 3 hónapos kis csodàm!☺️
Ne aggódj, lehet könnyű terhessèg is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!