Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » November 22-èn teszteltem...

November 22-èn teszteltem pozitívat! Majd 23 -án egy enyhe vèrzèsem volt ami 3 napig tartott. Miután el múlt csináltam még egy tesztet,és az is pozitív lett. Ma pedig olyan barnás színű folyásom van. Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi!!

2021. nov. 29. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Progeszteron hiány. Nekem is így volt.

Menj mihamarabb a nőgyógyászhoz és fel fog írni progeszteront. Terhesség első trimeszterében érdemes szedni, hogy megmaradjon a baba.

2021. nov. 29. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is minél előbb menj dokihoz! Valoszinű progeszteron kell.
2021. nov. 29. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi segítsünk? Hogyan? Online? Vérzel terhesen. A barna szín is vértől van. Lásson orvos, azt kell kérni, hogy segítsen!
2021. nov. 29. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már az ügyeleten csücsülnék, nehogy elveszítsem a babát. De van, aki a gyakorin nyugisan írkál helyette. Nem vagyunk egyformák...
2021. nov. 29. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2021. nov. 30. 05:30
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ha meg tudjátok nézni. Tegnap voltam dokinál

2021. dec. 1. 06:38
 7/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. én nem látok itt terhességet. Ha jol látom mèg nyálkahártyát sem mért.

Am majd nem egy cipőben járunk :) nekem is Okt. 27.en volt az utolsó menses. Tegnap fajt nagyon a hasam. Bementem az ügyeletre. Nalam verzes nincs. Semmit nem latott UH (korai még) 12mm a nyálkahartya es ennyit.Azert Csinalt UH-t hogy ne hogy méhen kivüli legyen. HCG-t nezett 626 lett. Hívott is este hogy rendben van az eredmény. Várni kell. Szedem a progeszteront magneziumot es pihenek amennyit tudok.

2021. dec. 1. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!