Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » PMS "hiánya" jelezhet terhessé...

PMS "hiánya" jelezhet terhességet?

Figyelt kérdés
Péntekre nem várom. Eddig mindig szenvedtem a pms tüneteitől, de ebben a hónapban nem érzek semmit. Volt hasonló helyzetben valaki és terhes volt, vagy csak késni fog?

febr. 5. 10:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, majd mikor nem jön meg időben és pozitívat tesztelsz!
febr. 5. 10:46
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan is, hogy terhes voltam így, és olyan is, hogy nem. Nem egy egyértelmű mutató 🤷‍♀️
febr. 5. 11:57
 3/25 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű mindenkinél.

Nekem akkor fel sem tűnt, hogy elmaradt a szokásos migrén, pedig már évek óta minden ciklusban volt. Utólag vettem észre, hogy amúgy nem fájt a fejem szerda környékén, pénteken meg már pozitív volt a tesztem.

febr. 5. 13:15
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosincs pms-em.

Egyetlen egyszer volt, es akkor valóban terhes voltam 🤣🤣

Se előtte sem utána sosem érzem, hogy meg fog jönni.

febr. 5. 13:17
 5/25 anonim ***** válasza:
4 terhességből az elsőnél nem volt pms...annyira, hogy 6 napja késett, mire eszembe jutott, hogy nem mensiztem. Sajnos az a terhesség meg is szakadt...műtét lett a vége.
febr. 5. 13:50
 6/25 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Nekem az első terhességnél ugyanúgy voltak pms tüneteim, másodiknál meg egyáltalán nem.
febr. 5. 17:56
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma kell megjönnie. Eddig egyszer pisiléskor a papíron volt kicsi barnás váladék, előtte nagyobb mennyiségű fehér nyúlós, de az is csak pisiléskor. Eddig görcseim nem voltak, csak szúró, feszülő érzés az alhasamban.
febr. 7. 10:02
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem akarlak elkeseriteni, de ha ma kéne megjönnie és barnás volt már, akkor lehet meg fog jönni.
febr. 7. 10:24
 9/25 A kérdező kommentje:
Csak pisilés után volt olyan egyszer a papír, azóta szerencsére semmi, illetve pici fehér valami.
febr. 7. 11:42
 10/25 anonim ***** válasza:

Egy a lényeg, csináld meg a tesztet. Ha a tünetek terhesség miatt vannak, nem kell már keresni a csíkot. Pláne, hogy gyakorlatilag már a nem vát napján vagy. Ha keresni kell és csak mintha látsz valamit, akkor ki is zárhatod a terhességet. Mensi idején a vérzés az inkább mensire utal..

Ez a tipikus patadobogást hallasz, lóra gondolsz nem zebrára. Mensi időben vér mensit jelez. Kb ennyi. Amíg nem jön meg addig, meg mindig van egy hangyányi esély, amíg az ember el nem végzi a tesztet.

febr. 7. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!