PMS "hiánya" jelezhet terhességet?
Figyelt kérdés
Péntekre nem várom. Eddig mindig szenvedtem a pms tüneteitől, de ebben a hónapban nem érzek semmit. Volt hasonló helyzetben valaki és terhes volt, vagy csak késni fog?febr. 5. 10:02
21/25 anonim 

válasza:

Háziorvoshoz minek? 3 hét mùlva menj nődokihoz, addigra talán már lát vmit.
22/25 anonim 

válasza:

Ezt én sem értem. Hátiorvosnak nem sok köze van hozzá. 3 hét múlva nődoki. Addig nincs más teendő.
23/25 A kérdező kommentje:
Sajnos több gyógyszert is szedek, és enyhe pajzsmirigy problémám is van. Gondolom a pajzsmirigy gyógyszer adagját növelni kell majd.
febr. 10. 03:11
24/25 anonim 

válasza:

Az elején random nem szokták. Havonta vérvétel és, ha indokolt emelni kell. TSH és T4 alapján.
Én hashimotos kismama vagyok, 32 hetes és még nem kellett emelni. De ez mindenkinek egyéni. Rendszeres kontroll kell. Kérj beutalót vérvételre, hogy megnézzék. Az a baj, havonta sztk alapon nem engedik. Nem is értem... kismamáknál igazán megcsinálhatná a labor havonta.
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget és gratulálok,boldog babavárást! Remélem nálunk is minden rendben lesz. 🙏
febr. 11. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!