Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.
Valószínűleg el kell vetetni :(
2011. szept. 24. 15:31
91/104 anonim válasza:
Szia! Nyugi, minden rendben lesz! Máté erős, stramm kisfiú, biztosan meggyógyul, és pár hét múlva ez az egész csak egy rossz álom lesz!
92/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy legyen. És úgy is lesz, jobban lesz és majd hozzuk haza. Ma már azt mondták az orvosok, hogy lentebb vették az oxigén szintet Nála és javul :) Holnap megyünk megint Pestre.
2012. máj. 30. 15:47
93/104 anonim válasza:
Jaj de jó! Szorítok nektek én is!
95/104 A kérdező kommentje:
Sziasztok, a kisfiú jobban van de még mindig a pesti intenzíven. Még kell a gépi rásegítés a légzésére. Egyelőre a tápszert nem nagyon tudja megemészteni, talán másik félével próbálkoznak majd.
Én tegnap voltam varratszedésen a császáros seb miatt, s sajnos mondta az orvos hogy szétnyílt a seb. Naponta kell járnom kötözésre, sajnos fáj is, ez egyáltalán nem hiányzott :(
Köszönöm hogy drukkoltok. Jó lenne már ha itthon lenne a kisfiam. Ma 9 napos.
2012. jún. 1. 14:00
97/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálunk erősek lenni. Csak elég nehéz :( A kisfiú megint rosszabbul van, nem is tudni, mikor engedik haza. 2 naponta járunk hozzá Pestre. Plusz én naponta járok kötözésre a császáros sebemmel mert szétnyílt :( És a véralvadásgátlót is be kell adják minden nap. És ugye itt a 2 éves nagylány, őt is el kell látni. Nagyon összejöttek a problémák :(
2012. jún. 3. 11:22
100/104 anonim válasza:
Remélem nem azért nem írsz, mert baj van! Hogy van a kisfiú?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!