Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már első gyerek miatt van...

Ha már első gyerek miatt van védőnő, akkor kap értesítést, ha a nőgyógyász megállapította az újabb terhességemet?

Figyelt kérdés
Látja ő ezt a rendszerben vagy a 12. heti uh-t? Az előző terhességem missed abbal végződött így 12.hét előtt nem értesíteném, ha nem muszáj. Tudni fog róla vagy addig nem, amíg én el nem mondom neki?
ma 10:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Neked kell szólni, időben! 12. hét előtt
ma 10:47
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudja. Neked kell szólni, de a 12 hetet ne várd meg mert ha csak akkor állít kiskönyvet aztán mész azzal dokihoz necces beleférsz e az első trimeszteri vérvételbe meg ilyesmibe.
ma 11:14
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
nem. Honnan látná már? belenéz a jósgömbbe vagy mi?
ma 11:37
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
2es vagyok miért lettem lepontozva?
ma 11:50
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem, neked kell jelentkezni.

A 12. hét előtt menj, mert ő állîtja ki a kiskönyved, ami kell az ultrahangon is.

ma 12:00
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem, de azért 10hetesen legalább érdemes lenne szólni, hogy biztosan időben meglegyen minden vizsgálat. Egyébként, ha az előző, rosszul végződött terhességedről tud, akkor úgyis sejti, hogy aktuális lesz újra. Nem hülye, fölösleges titkolózni. Amúgy, tudom, én aztán meg tudom nyugtatni az embert, de 12.hét után is történhet bármi. Szülésig meg úgyse halogathatod.
ma 12:52
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem halogathatod a végtelenségig. Nővérem babája 3 hete halt meg 32 hetesen minden előzmény nélkül, ennyi erővel bármikor történhet baj.
ma 12:57
 8/17 anonim ***** válasza:
14%
#7 Ezt most miért kellett??? Gondolod, hogy ettől majd jobban fogja érezni magát?? 🤦🏻‍♀️
ma 13:11
 9/17 anonim ***** válasza:
22%
Első trimeszteri vérvételre és 12.heti genetikai uh-ra a nőgyógyász ad beutalót. 12.heti uh-n nem is kérik a kiskönyvet.
ma 13:18
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
8as miért? Hiszen tudjuk soha semmi baj nem történik várandóság alatt egyetlen magzat és kisgyerek se halt még még igaz? Miért jobb a kismamák szemébe hazudni? Ennyi erővel ne is jelentkezzen be védőnőhöz csak ha megszületett a kicsi és betöltötte a 18 évet.
ma 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!