Ha már a nőgyógyász hüvelyi ultrahanggal megállapította a terhességet és másnap a hasi ultrahangon csak petezsák volt, akkor mennyi esélye hogy minden oks és babám lesz? 5hetes vagyok, ezt mondták!
30%
12 hétig bármi történhet ...
bocsi de nem árt ha tudod ...
Nekem csak hasi UH volt 5+3 hetesen. Az volt a papíromon, hogy "éles szélű petezsák". Lassan 2 éves a fiam.
A "csak petezsák" azt jelenti, hogy terhes vagy. Hüvelyi UH-n sem láttak többet előző nap. Nyugi. Ne stresszelj.
Azért a 30 %-tól több... én úgy tudom hogy minden 4. terhesség végződik vetéléssel. Tehát a terhességek 25%-a végződik vetéléssel. De teljesen mindegy, mert nem szabad így hozzáállni. NEM LESZ SEMMI BAJ, MINDEN RENDBEN VAN! TESSÉK ÉLVEZNI A BABAVÁRÁST.
Gratulálok :)
Bármilyen? 2 hónapig kísérleteztem mi a jó úgyhogy ha nekem ezt valaki előre megmondja boldogabb lettem volna (meg 3kgal nehezebb)
Ha reggeli rosszul létes vagy amíg nem múlik ne egyél ne igyál. Itána szuper a nap! Ha én ettem vagy ittan a napot a wc-n töltöttem.
Kb ennyi 😉
Boldog Babavárást!!
Nálam hasival állapították meg a terhességet. Két nap múlva barnáztam és visszaszaladtam a dokihoz, hüvelyi uh-t csinált. Sokkal jobban látszott a baba pedig két nap alatt annyit nem nohetett. A poén meg az hogy 6 hetes voltam. 9 hetesen visszahívott a doki és hasival nem látott semmit. Szó szerint semmit. Huvelyivel azonnal meglett a 24 mm-es babám.
Van hogy vastag a hasfal és nem látszik úgy a baba. Éppen ezért van ahol nem is csinálnak hasi uh-t a 12. hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!