Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?
Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.
Valószínűleg el kell vetetni :(
Csak azert irtam, hatha segitek ezzel. A gyulekezetekkel nagyon vigyazz, nemcsak anyagiakban, hanem azert is, mert tanitasaiknak semmi kozuk a Jezus Krisztus es az Apostolok alapitotta egyhazhoz.
Es ne haragudj, de ezt le kellett irnom. Remelem, minden jora fordul es biztatot tudnak mondani az orvosok!
Köszönöm Nektek is.
Én nem tudom nevén nevezni hogy miben/kiben hiszek, azt szoktam mondani hogy az Égiekben hiszek.
Azt hogy mi lesz ezután, az orvosok döntik el, mert van egy kislányunk és Őt fel kell nevelnünk, nem kockáztathatom az életemet :((( Nagyon nehéz, beszélek az orvosokkal, többel is, hátha próbálnak segíteni és hátha megtarthatjuk, ha már megfogant.
Köszönöm Nektek, beszéltem ma az immunológussal (autoimmun betegségem derült ki az első szülés után), azt mondta megbeszéljük de VAN ESÉLY arra hogy ki tudjam hordani a babát. A gyógyszert amit szednem kellene, terhesség alatt nem kell, így a magzat semmiképpen nem károsodik. Csak nálam lesz nagyobb kockázata annak, hogy kiújul az immunbetegségem.
Most el kell mennem nőgyógyászatra, UH-ra, még csak 4 hetes terhes vagyok, s 3 hét múlva megyek személyes elbeszélgetésre az immunológushoz. (az ország másik végében lakik) Ott megbeszéljük hogy mi és hogyan legyen.
Szóval úgy tűnik, van remény.
Jaj de jó hírek :D :D :D
Én úgy szorítottam és továbbra is fogok.,hogy kihord ,de neked se legyen bajod.Uh-ra 4 hetesen még nem szoktak,mert 6 hét előtt nem látnak semmit,na persze ha indokolt akkor menj természetesen.Írj a fejleményekről!!! Üdv.
4+3 vagyok ma, hétfőn leszek 5+2 akkor megyek dokihoz. Gondolom azt követő héten küld UH-ra. Így értettem csak nem fejeztem ki jól magam :)
Köszönöm hogy velem örülsz, jólesik.
Betöltött 8 hetesen kell mennem az immunológushoz, de remélem minden rendben lesz :)
Még egyszer köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!