Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki eü okok miatt...

Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.

Valószínűleg el kell vetetni :(

2011. szept. 24. 15:31
 81/104 anonim ***** válasza:
Örülök nektek én is! Sok boldogságot kívánok:) Az allergia miatt ne aggódj, nekem is volt, kellemetlen, de tényleg elmúlik.
2012. ápr. 26. 23:21
 82/104 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hétfőn (máj.21.) kell befeküdnöm a kórházba ha addig nem indul be a szülés magától, és szerdán születik a kisfiam.
2012. máj. 19. 16:04
 83/104 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon! Császár lesz?
2012. máj. 19. 21:22
 84/104 A kérdező kommentje:

Igen, császár lesz, ráadásul altatásban...

Köszi, a drukk rám is fér.

2012. máj. 19. 22:29
 85/104 anonim ***** válasza:
most hanyadik hétben is vagy?
2012. máj. 22. 08:45
 86/104 anonim ***** válasza:
Remélem jól vagytok és sok örömöd telik a már egynapos kisfiadban!Isten éltessen sokáig, Máté!
2012. máj. 24. 10:16
 87/104 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagytok? Remélem minden rendben van!? :)
2012. máj. 24. 11:27
 88/104 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A kisfiam május 23-án, reggel 9.29-kor megszületett. 3550 gramm és 54 cm. Sajnos légzési problémái lettek, elvitték intenzív osztályra, majd másnap a legjobb budapesti gyerekkórházba vitték. Rossz állapotban volt, sajnos lélegeztetik :((( Engem ma - vasárnap - engedtek ki a kórházból, reggel 9-kor, egyenesen mentünk Pestre megnézni a kisfiút. Javult az állapota de még nincs rendben :( Altatják. Azt mondta a doktornő, meg fog gyógyulni mindenféle maradandó károsodás nélkül. Nagyon bízunk benne. Drukkoljatok mert ez egy nagyon nehéz időszak nekünk :(((( Elég messze vagyok Pesttől, nem tudunk naponta menni látogatóba, lelkileg is nagyon nehéz.

Maga a szülés nem volt vészes, én jól vagyok fizikailag. Szerdán megyek varratszedésre.

A 2 éves lányunk jól van.

S hogy miért lett a kisfiunk beteg? Erre senki nem tudja a választ, ez egy koraszülötteknél előforduló betegség, de Máté 38+4-re született, rendes súllyal. Ilyen idős babáknál nem szokott ez a betegség előfordulni. Annyi biztos hogy nincs köze az én autoimmun betegségemhez, ezt kivizsgálták. Most a legjobb kezekben van, de mégis messze tőlünk :(

Mindenkinek köszönöm, aki szorít nekünk.

2012. máj. 27. 18:57
 89/104 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok nektek! Biztosan minden rendben lesz!
2012. máj. 28. 20:01
 90/104 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Ma reggel beszéltem a kórházzal, kicsit rosszabbul van a kisfiam, így ma is buszra ültem és irány Pest. Nagyon fárasztó naponta Pestre utazni felvágott hassal, a műtét utáni napokban :( Láttam a kisfiút, magasabb nyomású oxigént kap, továbbra is altatják :( Ma adhattam Neki először puszit. Fogalmam sincs, mi lesz így.

2012. máj. 28. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!