Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?
Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.
Valószínűleg el kell vetetni :(
Sziasztok, nagyon fáradt vagyok, két naponta reggel indulok s este érek haza Pestről. És a nagylányt is mindig el kell helyeznem valahova. De a lényeg az, hogy a kisfiam jobban van, már 4 napja nem lélegeztetik! Egyelőre kevés tápszert eszik és nem megy a súlya felfelé, de a tüdeje szépen gyógyul. Sok vért vettek tőle, össze van szurkálva, keze-lába, még a nyakában is branül van, de tudom az Ő érdeke. Volt nála fejlődésneurológus, és azt mondta, nincs/nem lesz lemaradva semmiben, sem koordináció, sem mozgás, sem semmi. Ezek jó hírek! :)
Köszönöm hogy drukkoltok :)
Képzeljétek, haza hoztuk a kisfiút! :) Azt mondják, teljesen egészséges :) Szép baba, sírós, de ez érthető az előzmények miatt. 1 hónap múlva kell kontrollra visszavinni a biztonság kedvéért.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki drukkolt nekünk! Hálás vagyok Nektek (is)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!