Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki eü okok miatt...

Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.

Valószínűleg el kell vetetni :(

2011. szept. 24. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/104 anonim ***** válasza:
nekem ugyan nincs ilyen tapasztalatom, de ugy tudom ilyenkor elkotik a not, mert akkor meg kevesebb az esely a terhessegre. Ha nem vagy kepes kihordani akkor nincs mit tenni. Sajnallak, mert tuti rossz erzes, de azert vard meg a doki megerositeset, hatha mond valami biztatot, addig ne stresszelj mar ugysem tudsz valtoztatni.
2011. szept. 24. 16:35
 2/104 A kérdező kommentje:

Szia, igen van olyan hogy elkötik a nőt, nekem nem csinálták. Az én betegségem szülés után 10 hónappal derült ki, és nem nőgyógyászati jellegű. Elvileg lehetne gyermekem, de gyakorlatilag veszélyes lenne rám mert előtörhetne a betegségem és le is bénulhatnék emiatt :(((

Pedig mindig is 2 babát szerettünk volna. Úgy látszik, nekem ezt írták elő az Égiek.

2011. szept. 24. 18:01
 3/104 anonim ***** válasza:
Uh. szegénykém.sajnállak. nme éltem még át én sem,de zurkolok neked.Remélem megtarthatod és nem jön ki a betegség sem.Bár nem tom miről lehet szó,de nme semmi lehet ha lebénulhatz.ez egy nőnek a legnehezebb.De legalább van egy aki miatt erősnek kell maradnod.szorítok,ha megtudsz vmit írj.
2011. szept. 24. 18:36
 4/104 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Autoimmun betegség, egy ritka fajta. Elment a látásom a bal szememre 5 hónapja, akkor volt a kislányunk 10 hónapos. Azóta kiderült hogy egy durva autoimmun betegség, erős gyógyszert kell szednem, most lett volna elkezdve a gyógyszer :( A látást és a gerincet támadja meg a betegség, nem tudni mi okozza. Nekem azóta sincs látásom a bal szememen, de már megszoktam. Nincs tapasztalat arra hogy egy terhesség illetve a szülés hogyan befolyásolná a betegséget.

Beszélek majd hétfőn a kezelőorvosommal, plusz neurológussla, immunológussal és nőgyógyásszal, hogy mi a teendő. De szerintem nem fogják "engedni" a babát.

El vagyok keseredve, az a baba valami miatt megfogant. De nem merem a saját egészségemet sem kockáztatni, hiszen itt van a kislányunk is, akit fel KELL nevelnünk.

Oh jaj :(

2011. szept. 24. 19:02
 5/104 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnalom, ami veled tortent:(

Tudok ilyen anyukarol. Terhes lett, raadasul ikrekkel. Valami miatt nagyon veszelyesett volna megszulnie, a babakat majdnem biztosra mondtak, hogy elvesziti es o is nagy esellyel belehalhatott volna. Megis vallalta a terhesseget, az orvosa nem vallalta tovabb a terhesgondozasat, ezert uj orvost kellett keresnie, nagyon nehezen talalt olyat, aki vallalta es, aki bizott benne. Es a hit fele fordult. Csodalatos dolog, de nagy nehezsegek aran, hihetetlen modon, mert a vegen annyi komplikacio volt, hogy az orvosa is majdnem feladta, de megszulettek a kislanyok es o is rendben van.

2011. szept. 24. 22:16
 6/104 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnálom, hogy ez történt veled. Bárcsak megtarthatnád a babádat! Reménykedni mindig lehet, én drukkolok nektek! Írj majd!
2011. szept. 24. 23:02
 7/104 anonim ***** válasza:
Lehet elítélsz ,de bátyám is hitben jár,és jár ilyen gyülibe ahol sokan sokakért imádkoznak.(nem a vidám vasárnap) ELküldtem neki e-mailben ezt kértem az imáját felétek.Te annyit segíts benne,hogy elhiszed a gyógyulást és minden nap hálát adsz,hogy igen te gyógyult vagy!!!... És igen a babának oka van miért most akar jönni...
2011. szept. 25. 09:50
 8/104 anonim ***** válasza:
Jah lehet majd ir neked privit(de nem biztos) az én regisztrációs nevemmel de azt nem én fogom írni.Amúgy nme téríteni akarlak csak ez is egy segítség. főleg miután tesóm küldött egy videót arról,hogy a magzatnak nemvolt szívhangja és a hit életet adott neki azóta is él.ha megtalálom elküldöm
2011. szept. 25. 10:04
 9/104 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a bíztató szavakat. Beszélek pár napon belül az orvosommal, és megbeszéljük, mit lehet tenni.

Kedves utolsó, köszönöm Neked is!

2011. szept. 25. 10:05
 10/104 anonim ***** válasza:

megis van ezt csak a belénk vetett hit miatt mutatom

http://www.youtube.com/watch?v=HettwMDTA2A&feature=player_em..

imádkozz és higy

2011. szept. 25. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!