Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?
Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.
Valószínűleg el kell vetetni :(
Szia, igen van olyan hogy elkötik a nőt, nekem nem csinálták. Az én betegségem szülés után 10 hónappal derült ki, és nem nőgyógyászati jellegű. Elvileg lehetne gyermekem, de gyakorlatilag veszélyes lenne rám mert előtörhetne a betegségem és le is bénulhatnék emiatt :(((
Pedig mindig is 2 babát szerettünk volna. Úgy látszik, nekem ezt írták elő az Égiek.
Köszönöm. Autoimmun betegség, egy ritka fajta. Elment a látásom a bal szememre 5 hónapja, akkor volt a kislányunk 10 hónapos. Azóta kiderült hogy egy durva autoimmun betegség, erős gyógyszert kell szednem, most lett volna elkezdve a gyógyszer :( A látást és a gerincet támadja meg a betegség, nem tudni mi okozza. Nekem azóta sincs látásom a bal szememen, de már megszoktam. Nincs tapasztalat arra hogy egy terhesség illetve a szülés hogyan befolyásolná a betegséget.
Beszélek majd hétfőn a kezelőorvosommal, plusz neurológussla, immunológussal és nőgyógyásszal, hogy mi a teendő. De szerintem nem fogják "engedni" a babát.
El vagyok keseredve, az a baba valami miatt megfogant. De nem merem a saját egészségemet sem kockáztatni, hiszen itt van a kislányunk is, akit fel KELL nevelnünk.
Oh jaj :(
Nagyon sajnalom, ami veled tortent:(
Tudok ilyen anyukarol. Terhes lett, raadasul ikrekkel. Valami miatt nagyon veszelyesett volna megszulnie, a babakat majdnem biztosra mondtak, hogy elvesziti es o is nagy esellyel belehalhatott volna. Megis vallalta a terhesseget, az orvosa nem vallalta tovabb a terhesgondozasat, ezert uj orvost kellett keresnie, nagyon nehezen talalt olyat, aki vallalta es, aki bizott benne. Es a hit fele fordult. Csodalatos dolog, de nagy nehezsegek aran, hihetetlen modon, mert a vegen annyi komplikacio volt, hogy az orvosa is majdnem feladta, de megszulettek a kislanyok es o is rendben van.
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a bíztató szavakat. Beszélek pár napon belül az orvosommal, és megbeszéljük, mit lehet tenni.
Kedves utolsó, köszönöm Neked is!
megis van ezt csak a belénk vetett hit miatt mutatom
http://www.youtube.com/watch?v=HettwMDTA2A&feature=player_em..
imádkozz és higy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!