Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki eü okok miatt...

Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.

Valószínűleg el kell vetetni :(

2011. szept. 24. 15:31
 51/104 anonim ***** válasza:
Drukkolok, fel a fejjel!
2011. dec. 1. 14:03
 52/104 anonim ***** válasza:
Szia! Myoma? szegény sok mindenen kel átmenned :( nem elég a másik bajod még most ez is..szerencse,hogy jóindulatú...bár tényleg furcsa,hogy edig nem vették észre. GOndolom műtéttel eltávolítják amíg nem rosszabbodik és nincs egyikőtökre se hatással.Örülök,hogy a manód szépen nő.Remélem a másik bajod még nem újult ki és nem is fog!!Drukkolok..majd írj mi volt a dokinál...mennyi idős is vagy már?
2011. dec. 2. 13:55
 53/104 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok.

Ma vagyok pont 14 hetes.

A myoma miatt csütörtökön kell mennem a dokihoz, megmondja, mi lesz. Abban bízok, hogy ha nem növekszik a myoma, akkor majd csak a szülésnél távolítják el, amúgy is altatnak majd.

Az alapbetegségem egyelőre "jól" van, nem újult ki, sőt a bal szememmel is látok körvonalakat. A terhesség ezek szerint jó hatással van rá. Szülés másnapjától kell szednem az Imuran immungyengítő gyógyszert.

Szép hétvégét Nektek és kellemes adventi készülődést!

2011. dec. 3. 14:29
 54/104 anonim ***** válasza:
szia. Na mi volt a dokinál? remélem minden oké veletek.puszi
2011. dec. 14. 19:56
 55/104 A kérdező kommentje:

Szia, egyelőre nem lettünk okosabbak :( Az orvos azt mondta, várjunk s nézzük meg a miómát 2 hetente. Hogy növekszik-e, mennyire s merrefelé. Sajnos befelé a méh felé nő, így elveheti a helyet a babától, de próbálok arra gondolni, hogy megáll a növekedés s hogy nem lesz semmi baj.

Az alapbetegségem egyelőre nyugalmi állapotú, szerencsére nincsenek új tünetek.

Mindannyiótoknak kellemes ünnepi készülődést kívánok!

2011. dec. 15. 23:48
 56/104 A kérdező kommentje:
Dec.29-re kaptam időpontot a SOTE genetikára. Remélem nem lesz semmi baj :(
2011. dec. 17. 14:12
 57/104 anonim ***** válasza:
Szia! nyugi hidd el hogy nem nő és úgy lesz a gondolat sokat segít..eddig minden oké volt nem érhet így véget...főleg ha a másik alapod nem is jelentkezik és maradjon is így...próbálj ne arra gondolni most készülődj ünnepekre így azzal is eltereled róla a figyelmedet..na 29.-én írd meg majd mi volt...Mindenkinek Boldog babavárást és Kellemes Ünnepeket
2011. dec. 19. 10:41
 58/104 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Ma voltam vérvételen, 8 kémcső... sok mindent néznek most, eredmény szerdán.

Naná, készülünk az ünnepekre, és a karácsonyi hastánc gálára, fellépni nem fogok, de elmegyünk a barátnőmmel.

Neked is kellemes ünnepeket!

2011. dec. 19. 10:55
 59/104 anonim ***** válasza:

Szis! Várom a fejleményeket írd meg honap mi az eredmény illetve 29.-én is ,hogy mi volt a dokinál.

Fel a fejjel. Drukkolok továbbra is..nem tudom mért,de úgy érzem minden oké lesz és lányod lesz (majd írd meg bevált e a megérzésem :) ) B.U.É.K. mindenkinek

2011. dec. 27. 23:55
 60/104 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, köszi :)

A vérvételes eredmény mind jó lett, vérkép, AFP terhességi hormon, minden jó.

Holnap megyek a SOTE-ra genetikára, megírom majd mit mondtak.

Egy jósnő kisfiút jósolt, és a Párom szerint is kisfiú lesz, de majd meglátjuk. Holnap az UH-n hátha látszik már.

Szép napot és BUÉK Nektek is!

2011. dec. 28. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!