Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki eü okok miatt...

Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.

Valószínűleg el kell vetetni :(

2011. szept. 24. 15:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 A kérdező kommentje:

Szia, kedvesek vagytok hogy érdeklődtök.

Pénteken voltam nőgyógyásznál, ő azt mondta hogy nem javasolja a baba megtartását. Ráadásul itt ebben a kórházban nincs is olyan nőgyógyász, aki autoimmun kismamával foglalkozott volna :( A nőgyógyász UH-t nem csinált, oda hétfőn kell mennem.

Tegnap voltam a helyi neurológusnál, ő is inkább azt mondta hogy ne tartsam meg, vagyis azt mondta hogy a mi döntésünk. Nem mondott kategórikus nem-et de afelé hajlott.

Eddig ennyi ami új hír.

Október 25-én megyek az immunológushoz, a végső szó és döntés az övé, mert az országban ő ismeri a legjobban ezt a betegséget, és ha ő azt mondja hogy mehet, akkor megtartjuk. Mi a Párommal nagyon szeretnénk :) Végülis az immunológussal már telefonon és emailben beszéltem, ő hajlik az igen felé, így nagyon bizakodunk!

2011. okt. 6. 10:58
 22/104 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy megtarthatjátok! Nagyon drukkolok! Sok sikert!

Írj majd!

2011. okt. 6. 13:01
 23/104 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok Nektek! Szerintem menj el több nőgyógyászhoz is, mert nagyon szeretnek ma már biztosra menni és sokszor a nem hozzáértésük miatt is elvetetnek olyan babát, akinek esetleg lenne esélye, de persze nem azt mondom, hogy a Te nőgyógyászod is tuti ilyen. de gondolj arra, hogy nem véletlenül szakosodnak az orvosi egyetemen, nem érthet egy orvos mindenhez. Próbálj az immunológussal beszélni, hoyg ajánljon olyan nőgyógyászt akinek már volt ilyen kismamája. Nem azt mondom, hogy tartsd meg a babát, de kérj több helyről tanácsot. Csak az én esetemből kiindulva ami negyed ilyen rizikós, de nagyon tanulságos volt, tudom, hogy nem minden orvos elég tájékozott. Nagyon sok kitartást a jó döntéshez!
2011. okt. 8. 12:35
 24/104 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igen, érdeklődök másnál is.

Én Salgótarjánban lakom, itt nem nagyon javasolják megtartani a babát. Az immunológus Pécsett van, ha ajánlana is valakit...nem tudnék terhesgondozásra Pécsre járni, oda-vissza 600 km... És itt van a 15 hónapos kislány, Őt sem tudnám hova tenni.

Most Pesten keresgélek egy nőgyógyászt, a SOTE II-n vannak orvosok, akik immunbeteg kismamákkal foglalkoznak.

És persze várom a 2 hét múlva esedékes találkozót az immunológussal.

Köszönöm hogy drukkoltok! :)

2011. okt. 8. 17:45
 25/104 anonim ***** válasza:
Jaj még egy hét úgy izgulok ...irj hogy mi volt..szorítok
2011. okt. 15. 18:24
 26/104 anonim ***** válasza:
Igen, én is izgulok! Remélem nem lesz semmi gond, és találtok valakit! Olyan nincs, hogy nincs senki!
2011. okt. 15. 19:55
 27/104 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk.

Igen, még 1 hét, október 25. Előtte való nap mennem kell ultrahangra itt helyben. Már lesz szívverése is a babának szerintem, akkor leszek 8+2.

2011. okt. 16. 10:01
 28/104 anonim ***** válasza:
Szia.Na helyzet? írtad 25.e előtt lesz uh...mi volt ?írj meg 25.-én
2011. okt. 22. 10:52
 29/104 A kérdező kommentje:

Szia, voltam ma UH-n, a baba jól van, rendben van, van szívhangja, megfelelő a mérete is.

Holnap megyek Pécsre és ott meghallgatom az orvost és azt fogom tenni amit mond, mert Ő az egyedüli aki jól ismeri azt a betegséget, ami nekem van. Bízom benne hogy megtarthatjuk a babát. Félek hogy mi lesz holnap, de muszáj szembenézni a tényekkel és felelős döntést hozni.

Nagyon kedves Tőled, hogy még eszedben vagyunk, jólesik :)

2011. okt. 24. 16:29
 30/104 anonim ***** válasza:
Szia! Biztosan minden rendben lesz holnap! Drukkolok!
2011. okt. 24. 17:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!