Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?
Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.
Valószínűleg el kell vetetni :(
Szia, kedvesek vagytok hogy érdeklődtök.
Pénteken voltam nőgyógyásznál, ő azt mondta hogy nem javasolja a baba megtartását. Ráadásul itt ebben a kórházban nincs is olyan nőgyógyász, aki autoimmun kismamával foglalkozott volna :( A nőgyógyász UH-t nem csinált, oda hétfőn kell mennem.
Tegnap voltam a helyi neurológusnál, ő is inkább azt mondta hogy ne tartsam meg, vagyis azt mondta hogy a mi döntésünk. Nem mondott kategórikus nem-et de afelé hajlott.
Eddig ennyi ami új hír.
Október 25-én megyek az immunológushoz, a végső szó és döntés az övé, mert az országban ő ismeri a legjobban ezt a betegséget, és ha ő azt mondja hogy mehet, akkor megtartjuk. Mi a Párommal nagyon szeretnénk :) Végülis az immunológussal már telefonon és emailben beszéltem, ő hajlik az igen felé, így nagyon bizakodunk!
Remélem, hogy megtarthatjátok! Nagyon drukkolok! Sok sikert!
Írj majd!
Köszönöm, igen, érdeklődök másnál is.
Én Salgótarjánban lakom, itt nem nagyon javasolják megtartani a babát. Az immunológus Pécsett van, ha ajánlana is valakit...nem tudnék terhesgondozásra Pécsre járni, oda-vissza 600 km... És itt van a 15 hónapos kislány, Őt sem tudnám hova tenni.
Most Pesten keresgélek egy nőgyógyászt, a SOTE II-n vannak orvosok, akik immunbeteg kismamákkal foglalkoznak.
És persze várom a 2 hét múlva esedékes találkozót az immunológussal.
Köszönöm hogy drukkoltok! :)
Aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk.
Igen, még 1 hét, október 25. Előtte való nap mennem kell ultrahangra itt helyben. Már lesz szívverése is a babának szerintem, akkor leszek 8+2.
Szia, voltam ma UH-n, a baba jól van, rendben van, van szívhangja, megfelelő a mérete is.
Holnap megyek Pécsre és ott meghallgatom az orvost és azt fogom tenni amit mond, mert Ő az egyedüli aki jól ismeri azt a betegséget, ami nekem van. Bízom benne hogy megtarthatjuk a babát. Félek hogy mi lesz holnap, de muszáj szembenézni a tényekkel és felelős döntést hozni.
Nagyon kedves Tőled, hogy még eszedben vagyunk, jólesik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!