Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes terhes vagyok és...

26 hetes terhes vagyok és nagyon enyhe vérzést tapasztaltam (olyan enyhe volt, hogy csak a zuhanyzás alkalmával vettem észre). Ultrahangon azt mondta az orvos, hogy a méhlepény közel van a méhszájamhoz...?

Figyelt kérdés
A vérzés óta eltelt pár nap, azóta szerencsére nem tapasztaltam, de az orvos semmit nem mondott a méhlepénnyel kapcsolatban. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit lehet/kell/szabad ilyenkor csinálni?
ma 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem először rálógott (teljesen szerencsére sosem fedte), aztán szép lassan távolodott, de azzal riogattak, hogy ha nem mozdul megfelelő távolságra, akkor 27-28. héten befektetnek a szülésig (ami ugye így csak pcs lehet)...

Ezt szerencsére megúsztam, de addig kb. mindennel vigyázni kellett (pl. házasélet, mozgás kimerült a sétában stb.).

Furcsa, hogy neked nem javasoltak kímélő életmódot, a lepényleválás nem játék. Mikor volt az utolsó UH? Akkor mondta ezt a doki?

Én ennek tudatában bármilyen vérzéssel rohannék a dokihoz, biztos, ami biztos...

ma 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyjából 1 hónapja volt utoljára UH-m, de nem említették, hogy baj lenne a méhlepénnyel. 26 hetes vagyok, még van esély arra, hogy fog annyit nőni a baba, hogy a méhlepényt feljebb tolja? Vagy ebben az időszakban a méhlepény helyzete már nem fog változni?
ma 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!