Tegnap voltam 18 uh-n. A doki szerint a méhlepény fedi a méhszájam, ráadásul hólyaghurutom is van. Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Senki nem mondott semmit mire figyeljek oda2009. ápr. 16. 07:17
1/2 anonim válasza:
A hólyaghurutra, valószínű kapsz, majd gyógyszert. az, hogy a méhszájnál van a lepény, az annyit tesz, hogy császárral szülöd meg a babát. a baba ugyan úgy megkap minden szükséges tápanyagokat, ő ettől, nem szenved hiányt...
2/2 A kérdező kommentje:
Igen kaptam antibiotikumot.ijesztgettek műtéttel is,ha nem csúszik feljebb a lepény tesznek fel egy gumigyűrűt hogy ki ne nyíljon a méhszáj.Mostmár veszélyeztetett vagyok?nagyon aggódom.nem tudom mit tegyek.a császártól is nagyon félek.
2009. ápr. 16. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!