30. hét utan lehet furodni termal vízben? Ha nincs nyitva a mehszájam. Vagy inkabb a fertozes veszely miatt nem lehet meg ha csukott is. En a nyaron ketszer is voltam, akkor nem lett semmi bajunk.27+0 ksm
1. Ha 37 foknál melegebb akkor nem szabad.
2. Nincs klórozva tehát sokkal nagyobb a ferőzésveszély. 3. Rengeteg féle termálvíz létezik de ezek nagy részében olyan "hatóanyagok" vannak amik kifejezetten nem ajánlottak kismamáknak és gyerekeknek...
Termál vízben terhesség alatt nme jó fürödni!Leginkább a hőfoka miatt!Nem szabad meleg vízbe menni, és mivel a termál vizekben nincs klór(nincs fertőtlenítve) könnyebben elkaphatsz bármit!Zárt méhszájjal is!
22 hós kislány és 8 hetes pocakbabi anyuja
Hát, én bőven mentem mindenféle medencébe szeptember első heteiben, amikor még nyitva voltak a strandok. Semmi bajom nem lett, sőt. Igazán jól esett, különben nem csináltam volna.
37hkm
Szia!
Már válaszoltam egyszerr!
Ha nem meleg a víz akkor mehetsz!
ÉS az uszodák vize nem TERMÁL víz!Még a termál strandokon sem!
És az úszás még akár a 40 héten is egészséges, ha a mamának jól esik!ÉS persze zárt a méhszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!