Utoljára a 8. héten nézte meg az orvosom a méhszájam állapotát. Ha megyek a 29. héten hozzá, akkor már azért jó lenne újra megnézni, nem?
Nekem minden terhesgondozáson megnézi a dokim, és engem megnyugtat ez. Valamint ha nem is részletesen, de UH-gal is megnézhetem mindig, és ezt is szeretem, olyan jó látni, ahogy szépen növöget. (magánorvoshoz járok)
26+6 hkm
Nekem is szintén minden terhesgondozáson megnézi az orvosom.
Így megnyugtat,hogy a következő 2 hétben amíg nem megyek orvoshoz,kell-e extrán vigyáznom,vagy sem.
Kíváncsi lennék egy ilyen doki mit csinálna,ha esetleg fájdalmak nélkül elnyílna a méhszáj nálad,Ő pedig észre sem venné!Pedig az Ő felelőssége!
Tényleg nem bunkóságból,de szülésnél is Te fogod neki mondani,hogy mit kell csinálnia?
Későnek tartod,hogy keress egy másik dokit?
Hisz a terhestanácsadás a vizsgálatokról és ellenőrzésekről szól!
Bocsi,tényleg nem neked szól a felháborodásom!
Boldog Babavárást!
33hkm
Minden alkalommal nézi nekem is, 3-4 hetente megyek, attól függően, hogy hogy jön ki.
Bocsi, de kíváncsivá tettetek, aki azt írja, hogy: jár rendszeres terhesgondozásra, és nem vizsgálják meg, akkor ott mit csinál a doki? Vagy csak a kötelező UH-ra megy, vizsgálat nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!