Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utoljára a 8. héten nézte meg...

Utoljára a 8. héten nézte meg az orvosom a méhszájam állapotát. Ha megyek a 29. héten hozzá, akkor már azért jó lenne újra megnézni, nem?

Figyelt kérdés
Nektek mikor nézte meg az orvosotok? Esetleg rákérdezzek, hogy megnézné-e?
2011. aug. 7. 08:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én a 11-ik hétben vagyok, de egy hüvelyi uh-n kívül még soha nem nézte a méhszájat, sőt nőgyógyászati vizsgálatot sem csinált. Igazából én sem érzem kifejezett szükségét, hogy ott matasson. Azt mondta, bőven ráér a 12. heti genetikai uh után nézelődni, és akkor nyilván sűrűbben, védőnőhöz is csak a vizsgálatot követően kell mennem (gondolom akkor, ha minden problémamentes). Eddig jócskán kitöltötte az időt a szokásos kérdezz-felelek.
2011. aug. 8. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!