Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?
Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.
Valószínűleg el kell vetetni :(
Sziasztok!
Voltam a SOTE-n. Ami jó hír, az az, hogy nincs semmiféle mióma! Azt mondták, valószínű megerőltettem magam és egy kis izomgörcs volt, s azt nézték itt miómának.
Az UH rendben, a baba jól van, illetve azt írták hogy felritkult szerkezetű plexusok. Azóta utánanéztem, ez egy gyakori dolog, a babák fejében inhomogén szerkezet, ezt kinövik még méhen belül. De emiatt és a korom miatt sajnos amniocentézisre kell mennem :( Január 11-re adtak időpontot. El vagyok keseredve kicsit, mert nem szeretném szurkáltatni a hasamat de azt mondták, mindenképpen meg kellene nézni, hogy kizárják a kromoszóma-rendellenességet. Félek ám nagyon tőle, igaz csak 5 perc, de van vetélési kockázata is :(
UH-n nem látszott most a baba neme, de az amnioval megmondják majd 100 %-ra.
Boldog új évet mindenkinek!
Köszönöm Nektek!
Amniocentézis előtt próbálok még időpontot kérni az Istenhegyi Géndiagnosztikára, ott is profik vannak, nézzenek meg ők is, hátha ők azt mondják, nem kell az amnio. Plusz csütörtökön megyek a helyi kórházba Uh-ra és aznap találkozom délután az orvosommal is.
Teljen békességben és vidámságban az új év első napja Mindenkinél :)
Tegnap voltam a Magzati Diagnosztikai Központban, a legjobb ultrahang gépük van, remek orvossal. Alapos vizsgálat, minden részletre kiterjedő Uh, a baba teljesen rendben van. Együtt számoltuk az ujjait, a buksiját is alaposan átnézték, nincsenek benne felritkult plexusok! És kisfiú lesz! :)
Ezek alapján döntöttünk, nem megyek amniocentézisre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!