Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki eü okok miatt...

Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.

Valószínűleg el kell vetetni :(

2011. szept. 24. 15:31
 61/104 anonim ***** válasza:
JAJJ ,de ÖRÜLÖK ezek szuper hírek :D csak így tovább. Na mi volt a SOTE-n?anno nekem is fiút mondtak aztán lány lesz :) UH mit mutatott ki?
2011. dec. 29. 18:01
 62/104 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltam a SOTE-n. Ami jó hír, az az, hogy nincs semmiféle mióma! Azt mondták, valószínű megerőltettem magam és egy kis izomgörcs volt, s azt nézték itt miómának.

Az UH rendben, a baba jól van, illetve azt írták hogy felritkult szerkezetű plexusok. Azóta utánanéztem, ez egy gyakori dolog, a babák fejében inhomogén szerkezet, ezt kinövik még méhen belül. De emiatt és a korom miatt sajnos amniocentézisre kell mennem :( Január 11-re adtak időpontot. El vagyok keseredve kicsit, mert nem szeretném szurkáltatni a hasamat de azt mondták, mindenképpen meg kellene nézni, hogy kizárják a kromoszóma-rendellenességet. Félek ám nagyon tőle, igaz csak 5 perc, de van vetélési kockázata is :(

UH-n nem látszott most a baba neme, de az amnioval megmondják majd 100 %-ra.

Boldog új évet mindenkinek!

2011. dec. 31. 12:42
 63/104 anonim ***** válasza:
Na akkor ez is jó hír...aminoval kívánom hogy legyen szerencséd....higy és minden oké lesz. buék
2012. jan. 1. 13:35
 64/104 anonim ***** válasza:
Szia! Biztosan minden rendben lesz! Drukkolok! Írj majd! BÚÉK!
2012. jan. 1. 17:05
 65/104 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek!

Amniocentézis előtt próbálok még időpontot kérni az Istenhegyi Géndiagnosztikára, ott is profik vannak, nézzenek meg ők is, hátha ők azt mondják, nem kell az amnio. Plusz csütörtökön megyek a helyi kórházba Uh-ra és aznap találkozom délután az orvosommal is.

Teljen békességben és vidámságban az új év első napja Mindenkinél :)

2012. jan. 1. 17:18
 66/104 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam a Magzati Diagnosztikai Központban, a legjobb ultrahang gépük van, remek orvossal. Alapos vizsgálat, minden részletre kiterjedő Uh, a baba teljesen rendben van. Együtt számoltuk az ujjait, a buksiját is alaposan átnézték, nincsenek benne felritkult plexusok! És kisfiú lesz! :)

Ezek alapján döntöttünk, nem megyek amniocentézisre.

2012. jan. 4. 13:41
 67/104 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél :D akkor a jóslat is beteljesült ): gratulálok..csak így tovább :D meglásd a Jó Isten továbbra is megsegít...
2012. jan. 4. 16:42
 68/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. jan. 6. 14:24
 69/104 anonim ***** válasza:
szia! miujság?
2012. jan. 29. 21:10
 70/104 A kérdező kommentje:
Szia, köszi, jól vagyunk. Mostanában nem volt semmilyen vizsgálat, csütörtökön kell mennem védőnőhöz és nőgyógyászhoz is. Neurológus és szemész 3 hét múlva. Minden rendben van, a baba mozog, aktív :) Tegnap kezdtem a 23.hetet.
2012. jan. 29. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!