Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A másfél évesem rendszeresen...

A másfél évesem rendszeresen belém rúg, könyököl véletlenül és fél idòs terhes vagyok, lehet gond belőle?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor szeret ölben lenni mikor ülök, bekéreckedik. Egy kedves, bújós kisfiúról van szó.

Csak már rendszeresen előfordult, hogy hirtelen megemelte a térdét, mert pl. átakart helyezkedni és ez nekem igencsak fájt, pont ott ahol a baba van.

Vagy éppen a minap az ágyon feküdtem es jött hozzám mászva, sokszor mondom neki, hogy csak a mellkasomra mászhat fel é súgy ölelhet, de sajnos most a jobb kezével pont a hasamba mászott és pont ott, ahol a pici baba van, mert a jobb oldalalamon feküdtem és a baba jobbra volt dőlve. Már azért van pocakom.

Próbálok nem paramama lenni, sokkal lazábban fogom fel az egészterhességet, igazából sokszor eszembe se jut, inkább csak vàrom a kistesót szimplán.

Na de néha amikor fáj az nagyon zavaró tud lenni. Főleg, hogy első babámmal tudom. Hogy semmi ilyen nem volt.

Elfogadom, ha hisztisnek, parásnak tartotok emiatt, de szeretnék tapasztalatokat kérni, akinek volt meglévő babája akár nagyobb gyermeke, totyogósa mikor terhes volt és megesett a rúgás..., hogy nem lett gond igaz?

Józan eszemmel próbálok arra gondolni, hogy nem lesz.

tegnap 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Dehogy lesz gond....más a harmadik trimeszterben hasraesik se lesz baja.

Nyilván mindig van egy minimális esély a gondra, de közvetlen a babának baja nem lesz. Ha vérzel akkor irány a doki.

Sógornőm ikrekkel a végefele esett rá a kádra hassal. Semmi gond nem lett. Jól van ez kitalálva ne aggódj. Azért a másfél évesed nem tud akkorát ütni... nyilván ne ugráljon a hasadon, de azt úgyse hagyod :)

Én az ajtóval szoktam telibe verni a hasam, meg beakadok a konyhapultba.

Ne aggódj :) Ennyire nem kell :)

36hkm

tegnap 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Rendben köszi!:)

Azért is kérdeztem meg, mert fájdalommal járt, tehát fájt, eleg fura érzés..

tegnap 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Akár méhlepény károsodást is okozhat! Óvatosan a gyakori kérdések válaszolóival, ennyire ne bízz bennük, egyik sem phd..
tegnap 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3!

Pontosan.

Nem véletlen az,hogy némely terhes cigány nő gumikalapáccsal üti a hasát,hogy fogyatékos babája szülessen.

Ha nem okozna semmit, nem csinálnák. De nagyon is okoz.

tegnap 23:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Most màr csak úgy jöhet, ha ott van anya hasa és közte egy párna.

Talán túl éli, màr csak 5 hónap van hátra...

Tudom nem kevés, de szerintem nem akkora nagy gond, én viszont nyugodtabb vagyok így.

ma 03:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért ne a cigányasszonyhoz hasonlítsunk egy kisgyereket.

Nyilván a kérdező érezni, ha gond van...előlfekvő méhlepénynél alapból jobban figyel mindenki. Ha annyira könnyen baj lenne, akkor sok kisgyerekes anyukának nem lenne már több gyermeke. Kb mindenhol előfordul, hogy odarohan, megfejeli, vidáman belecsap, stb...

ma 06:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Amikor ölbe veszed, tegyél a hasadra egy párnát vagy egy nagyobb plüsst. És nyugodtan mondhatod is neki, hogy anya pocijára vigyázni kell. Lehet, hogy még nem érti, de sokadszorra megszokja.
ma 07:48
 8/9 anonim ***** válasza:

6!

Miért? Ütés-ütés..a magzatnak mindegy, ki okozza...

ma 10:51
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Másfél éves gyerek aztán marha nagyot tud ütni...
ma 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!