Ha cigizek, és elég rendszeresen fogyasztok alkoholt, hogy
lehet erről leállni ha kiderül hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Egész életemben nem szerettem volna gyereket,mindig is ez ellen voltam,meg ezt hangoztattam.
Közben vannak káros szenvedélyeim is.Most azt értem hogy nem dohányzok ha terhes vagyok,stb.,na de hogy lehet erről leállni,mert a tény maga nem fog vissza semmiben.Építő mondatokra lennék kíváncsi,olyan mantrákra,amit magamba beszélek.
Ha az a tény, hogy veszélyezteted ezzel a magzatot nem állít meg semmiben, akkor jobb ha nem tartod meg a babát mert nem való neked gyerek.
2019. okt. 18. 19:57
3/16 anonim válasza:
Én egyik pillanatról a másikra tettem le mindkettőt, kevéssel azelőtt, hogy terhes lettem. Szóval simán. Veszel egy nagy levegőt és többet nem gyújtasz rá, meg átszoksz az alkoholmentes sörre.
2019. okt. 18. 19:57
4/16 anonim válasza:
Dohányoztam és havi 1-2 alkalommal fogyasztottam alkoholt, nyáron akár heti rendszerességgel is, márciusban derült ki hogy 7 hetes terhes vagyok, mikor kijöttem a dokitól a terhességi tény megerősítő uh után még elszívtam egy cigit és azóta semmi, valahogy zsigerből jött, hogy akkor most egy jó időre ennek annyi, mert a fejemben át kattant valami, hogy nem, ez most nem kell, nem tehetem meg a saját gyermekemmel hogy akármi bajt is okozzak, mondom ezt úgy hogy pl. Anyukám és a férjem anyja is végig dohányzott a terhesség alatt, lekopogom soha semmi bajunk nem volt.. Én inkább a nem kockáztatok típus vagyok, így is lehet annyi egészségügyi probléma, amit nem láthatsz/tudhatsz/védhetsz ki előre, minek még rá tenni egy lapáttal 🙄😃
2019. okt. 18. 20:00
5/16 A kérdező kommentje:
Még azt hozzá tenném,hogy elég nagy slamasztikában vagyok,mert nem támogatna anyámon kívül senki,tehát nincs meg az a férfi háttér amikor ilyenkor szükséges lenne,nem tudom hogy tudnám felnevelni egyedül,tiszta káosz a fejem.
2019. okt. 18. 20:07
6/16 anonim válasza:
Én a pozitiv teszt utan elszívtam még kb 2 szál cigit,szerintem a sokk miatt.. mi terveztuk a babát de nem gondoltam hogy elsore sikerül.
Eloszor nem mondom,hogy nem volt rossz, de nem volt az a kínzó érzés mint pl mikor elfogyott a cigid es nem tudsz elmenni venni mert epp bezart a bolt.
Tudtam,hogy nem szabad es kesz..
Ra kb 2 hetre meg mar hanytam a cigiszagtol, ha meglattam egy csikket az uton rosszul lettem.. undorodtam tőle.
Mostmar nem zavarnak a szagok, de sokszor elgondolkodom azon,hogy hogy tudtam ezt a budos dolgot szivni.
Hidd el mas erzes!
2019. okt. 18. 20:23
7/16 anonim válasza:
Nem akarod a gyereket. Nincs senki melletted. Még arra sem visz rá a lélek hogy amíg megszülöd ne károsítsd. Akkor minek tartod meg?
2019. okt. 18. 20:30
8/16 anonim válasza:
Nem értelek én sem.
Erőt próbálsz nyerni a babából, hogy megküzdj a függőségekkel, vagy félted őt?
Bár azt mondod nem érdekel.
Szerintem nem mantra kéne neked, hanem találkozás pár olyan gyerekkel aki az anyja szenvedélyei miatt beteg.
Ha az nem józanít ki, akkor semmi.
2019. okt. 18. 20:42
9/16 anonim válasza:
Vagy vetesd el ha nem akarod, vagy embereld meg magad. Ha másért nem akkor önzőségi okból ne cigizz meg piálj. Ha ugyanis ezt csinálod, jó esélyed van beteg babára ami sokkal sokkal nehezebb, drágább, több odafigyelést igényel. Ha nem veteted el, akkor legalább mindkettőtök érdekébe törekedj arra, hogy egészséges legyen.
2019. okt. 18. 21:06
10/16 anonim válasza:
Most he???
Valaki felhuppantott az egyik szipus bulin és most az a bajod, hogy jaj milyen szr lesz nem piálni, meg bagózni x hónapig?
Nos, amíg nagyon probléma az, hogy jaj nem bagózhatsz, meg ihatsz, addig inkább menj abortuszra. Se eltartani ne tudnád, se annyit nem tennél meg hogy letedd a cigit, piát, hogy minél kevésbé károsítsd a saját gyereked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!