Mennyi idö alatt zajlik le a megtermekenyites? Marcius 17. en volt egy halvany pozitiv terhessegi tesztem. Azota rendszeresen kontrollra jarok es jelenleg 17 hetes terhes vagyok?! Ki lehet pontosan szamolni?
Az orvosom szerint vagyok 17 hetes viszont ez azert lehetetlen mert februar 21.töl voltam együtt ujra a parommal.
akkor a fogantatas marcius 3. an törtenhetett?
A terhességet az utolsó menstruáció elsô napjától számolják, azt tudod?
Ovulációkor már kb 2 hetesnek számít az ember.
A megtermékenyítés, a megtermékenyített petesejt vándorlása, a beágyazódás kb 12-14 nap. Ekkor vagy a nem vártnál, amikor már kb 4 hetes a terhesség.
oke
köszi
Ahogy mas is irta, a 17 hetes terhesseg 15 hettel ezelotti egyuttletet feltetelez, de ez amugy sem napra pontos soha.
En 18 terhes vagyok ma meret szerint (a 12 hetes uh alapjan par nappal nagyobbnak lattak a babat). Tortenetesen tudom, hogy melyik napi szexbol lettem terhes, mert a februarunk gyatra volt, nagyon beteg voltam ket hetig, azutan pedig a ferjem elutazott. Egy alkalommal voltunk egyutt, februar 24-en, februar 25-en pedig ovulaltam, ez is 100%, mert evek ita nagyon eros fajdalmam van tuszorepedes idejen.
Nah, ahhoz kepest, hogy egy alkalombol foganhatott a baba es tudom az ovulacio idejet, megis par nappal nagyobbnak tudt, pedig tobbszor lemertek, en is lattam, szoval ennyit errol...
A lenyeg, ha engem februar 24-es aktusbol 18 hetesnek mondanak, akkor te valoszinuleg azutan estel valamikor teherbe.
Csak rosszul szamoltatok, az elso ket hettel nem kell foglalkotni.
Az csak a mensi szerinti szamitas miatt van hozzaadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!