Hetfon elveteltem. Aznap reggel sexeltunk a parommal vedekezes nelkul. Nehany orara ra a pici elment, kerdesem az lenne, hogy a reggeli szeretkezbol lehet baba? Napokba telhet a megtermekenyites es sajnos par oraval kesobb mar nem voltam terhes.
terhesen nincs peteérés, tehát nincs is mit megtermékenyíteni
egy vetélés után sincs egyből peteérés, ráadásul a méhedben egy seb keletkezik, ahol a méhlepény tapadt, így még annak is be kel gyógyulnia egy újabb élet kezdete előtt
kizárt, hogy a reggeli együttlét terhességet eredményezzen
sajnálom, ami történt, de gondolkodj ép ésszel és rá fogsz jönni, hogy lehetetlen dolgot kérdeztél
2-es, majdnem mintha magamat olvasnám. December 25-én pozitívat teszteltem, madarat lehetett velünk fogatni, 2 évet vártunk rá. Aztán szilveszterkor vérzés, kórház, baba elment. Több napig sírás. Próbálkoztunk tovább, januárban megjött, de március 1-jén pozitív lett a teszt. Szerencsére én nem véreztem, minden rendben ment, november 3-ra várjuk a kisfiunkat.
Kérdező! Kitartás! Jól ki kell sírni magad és utána újult erővel nekivágni! Ne adjátok fel, sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!