Olvastam hogy a reggeli hanyinger hianya sargatest hormon elegtelensegre utalhat ami vetelest okoz. Nekem meg sosem volt reggel max. Delutan vagy este, de arra gondolok az is a savam miatt. Holnap kezdem a 10. hetem ez normalis ilyenkor?
Nekem 2 terhességem volt.Egyiknél sem volt semmi bajom az elején.(A vége felé kezdtem vizesedni.)2 gyönyörű egészséges fiam született.Nyugodj meg nem lesz semmi baj,de ha nagyon aggódsz akkor beszélj a védőnővel vagy a dokiddal.
Szép babavárást!!!
Semmi összefüggés! Írnak ösze-vissza mindent... :/
Nekem nagyon hányingerem volt a 6. héttől a 10.-ig, hetente többször hánytam, mindentől öklendeztem, stb, és a 10. héten derült ki, hogy nem fejlődik a babám! :(
Oka: sárgatest elégtelenség!
++++ gondolkodás! :)
Örülj neki nagyon,hogy nincs semmilyen problémád a terhesség alatt.Én nagyon rosszul voltam az elején,most már kicsit jobb,de megint visszatért a hányás és a hányinger.Gondolkodj pozitívan,biztosan nincs semmi baja a picurnak!Nem kötelező az állandó rosszullét.
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!