A reggeli rosszulléteknek minden reggel jelentkeznie kell?
Figyelt kérdés
6 hetes kismama vagyok. Reggelente vannak rosszulléteim, hányás az szerencsére nincs. Ma reggel nem jelentkezett semmi. Ez jelenthet bajt, vagy nem törvényszerű, hogy minden reggel lennie kell? Köszönöm a válaszaitokat előre is!2011. ápr. 4. 08:34
1/5 anonim válasza:
Nem jelent bajt ha nincs mindennap.
és az sem feltétel hogy a reggeli rosszullét reggel fog elkapni..
hányás még lehet később is sajnos.
2/5 anonim válasza:
A hányás az szerintem nem jellemző, az émelygés inkább. Az viszont jelentkezhet bármikor, még nap közben is.Én pl. terhesség alatt az olaj szagától kapásból rosszul lettem.
3/5 anonim válasza:
Szia én egész nap szenvedek a hányingertől immár 10 hete a 12-ből! Szörnyű, kinyitom a szemem és rámjön egyből a hányinger egész estig, akkor vagyok jól, ha eszek, dehát nem lehet egész nap enni, hogy ne legyek rosszul :) ez van sajnos
4/5 anonim válasza:
Nekem sosem volt reggel hányingerem, csak délutánonként néhány alkalommal. Hányni is csak 4x hánytam egész terhességem alatt, de azok sem reggel jöttek.
Van, aki nem is hány egyáltalán.
5/5 anonim válasza:
Hányni én sem hánytam egyszer sem viszont állandó volt a reggeli émelygés.Főleg a parfümökre,12. hét után elmúlt:-)kITARTÁS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!