Terhesség során a "reggeli rosszullét" miért reggel jelentkezik?
Tudom, benne van a nevében, hogy reggeli :) De nem ez érdekel, hanem hogy a tünetek miért éppen akkor jelentkeznek? Délután, vagy akár estefelé miért nem?
Előre is köszönöm.
azt hallottam hogy mert nincs elég szénhdrát a gyomorban, és egyes nők még azelőtt bekapnak valami apróságot, mielőtt kikelnének az ágyból.
de nemtudom, nekem reggel sosem volt, mindíg napközben és éjjel, ezért nem mehettem sehova, és nem bírtam rendesen aludni 3 hónapig... :(
Én kisbabát várok, és az első 3 hónapban voltak olyan időszakok, amikor durván hányingerem volt, még a férjem illatától is(pedig nem volt büdös) másnap meg már semmi bajom sem volt... rá 2 napra ismét...
És ezek a rosszullétek nem reggel jelentkeztek, hanem inkább este...
És én is úgy tudom, hogy a gyomor ürességével lehet összekötni...Viszont ahogy először megmozdult a pocak:) soha többé hányinger... :) azóta szexmániás vagyok...:)
üdv 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!