Naptár szerint 7+3, méretek szerint 6+3 terhes vagyok. Mikor lehetett a megtermékenyítés? Ciklus diagram lent.
Voltam nőgyógyásznál, és Duphastont írt fel, mert túl kicsi a petezsák. Szerintetek nem lehet, hogy egy héttel később volt a megtermékenyítés és azért kicsi? A Duphastonnak lehetnek káros hatásai a magzatra? Köszi
Engem 6 hetesen 5nek mondtak,mert csak az üres petezsák látszott,amikor visszarendeltek mensi szerint 9hetes voltam,de csak 8nak mondtak a baba mérete szerint. Amikor mennem kellett 12+6hetesen az UH-ra,hogy tarkóredőt nézzenek,már nem tudtak,mert 13+6hetes voltam.Mostanra érte utol a baba magát.
Nekem is azt mondták,hogy 1héttel később volt peteérésem,most meg kiderült nem. :) Én is szedem a Duphastont.
Ne idegeskedj,pihenj,amennyit csak tudsz.
Lehet,a Te babád is lassabban kezd el nőni,de ha beindul... :)
Boldog babavárást!
Én 9+1-en voltam uh-n, akkor a méretei alapján 8+2-nek mondták.
Azután a 12 hetesen 12+3-on voltam, és a méretei szerint 12+2 volt, vagyis behozta:)
6-7 hetesen még annyira pici, ha csak pár mm-t mozdul odébb a doki keze a mérésnél, már napokban mérhető a különbség.
Viszont ha tényleg csak akkor voltatok együtt, mikor jelölted, akkor valószínű, hogy 6 hetes és nem 7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!