Be ágyazódás után mikor jönnek a tünetek leghamarabb?
Figyelt kérdés
kb 3-napja voltam beültetésen nekem már van enyhe hasi fájdalmam,hányingerem és kicsit fáj a mellem!lehet korai tünet vagy nem?kb 2-hét és meg jön a menzeszem akkor is szoktak ezek a tünetek lenni én ennek tudom be!szerintetek?járt már valaki igy?2011. nov. 19. 18:00
1/2 anonim válasza:
Szerintem a cicifájás a legkorábbi tünet, utána az émelygés, és hányás, már akinek van.
A cicifájás beágyazódást követően már 1 héttel jelentkezhet!
Nekem is így volt, azóta is szenvedek tőle :(
2/2 anonim válasza:
Nekem a legkorábbi tünet a 2 napig tartó láz+hasmenés volt beágyazódás utáni napokban. Akkor még nem gondoltam hogy baba van a dologban, pedig nálunk a családban mindenkinél így volt. Aztán jött a cicifájdalom és a hüvelyszárazság de még akkor sem gondoltam mert még volt pár napom a nemvártig.
22 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!