Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ejakulációtól számítva hány...

Ejakulációtól számítva hány nap/hét múlva fedezhető fel leghamarabb UH-n a terhesség?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
A vélt fogamzástól számított 20-25 nappal lehet a terhességet ultrahanggal igazolni. (a tesztek hamarabb "látnak")
2011. nov. 16. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Ejakulálni a pasik szoktak...mi nők, ovulálunk:)
2011. nov. 16. 20:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele. Konkrétan ejakulációra gondoltam, ahogy írtam.
2011. nov. 16. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Megmosolyogtató kérdés :) Az aktusra gondolsz, vag az ovulációra?
2011. nov. 16. 20:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszi!!
2011. nov. 16. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
megelőztél, szóval az aktustól számítva kb 2 hét, mert akkor kéne megjönnie(ha az aktus a közép időben volt)
2011. nov. 16. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jajjjjj:D

Nekem az ugrott be ,hogy attól függ hova ejakulál:DDD

De viccet félretéve...3 hét az uh minimum.

2011. nov. 16. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
6 hetesen veszik észre, előbb még ők is vizeletből látják.
2011. nov. 16. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Elvileg amikor elmarad a mestruáció, a tesztek már kimutatják, van akinek már előbb is. Ha az általánosságokat nézzük, ez 2 héttel van az ovulácó, tehát a feltételezhető fogamzás (a megfelelő helyen való ejakulálás:P) után. Ilyenkor már 4 hetes terhes az ember lánya, mivel az utolsó menzesz első napjától számítják (ez a biztos pont ) Ugye azért a természet nem működik óramű ponossággal, nem mindenkinek van középidőben ovulációja, ezért van, hogy a ciklus minden napján van esély teherbeesni..

Ultrahangon csak 1-2 héttel később látnak valamit, szívhangot ekkor sem biztos, tehát 5-6 hetes terhesen, az aktustól/ejakulációtól számított 3-4. héten...

Hamarbb csak megvastagodott méhnyálkahártyát látnak, vagy megnagyobbodott méhet, ami semmit nem jelent, csak utalHAT terhességre...

remélem segítettem

2011. nov. 17. 07:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!!
2011. nov. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!